ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

20 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας του Διομήδη Άργους στην Α’ Εθνική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:01:00 μ.μ. | | |
Χάντμπολ
Η σεζόν που ανοίγει αυλαία σήμερα το βράδυ στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας αποτελεί ορόσημο για την ομάδα του Διομήδη Άργους, καθώς σηματοδοτεί την 20η χρονιά συνεχόμενης παρουσίας του Διομήδη στην Α’ Εθνική κατηγορία! 

Ένα μοναδικό ρεκόρ που καμία ομάδα στην Πελοπόννησο, σε όλα τα σπορ, και ελάχιστες επαρχιακές σε Πανελλαδική κλίμακα έχουν επιτύχει.
 
Ήταν 6 Σεπτεμβρίου του 2003 που οι Λύκοι έκαναν την εμφάνιση τους στα μεγάλα σαλόνια της Handball Premier, απέναντι στο μεγάλο Φίλιππο Βέροιας, και από τότε για δύο ολόκληρες δεκαετίες δεν κοίταξαν ποτέ πίσω. 

Δύο δεκαετίες που οδήγησαν στην εδραίωση και την καθιέρωση του Διομήδη μεταξύ των κορυφαίων ομάδων του αθλήματος, κερδίζοντας το σεβασμό και την αναγνώριση όλων, με κορυφαίες στιγμές την πρώτη και μοναδική ακόμα και σήμερα κατάκτηση Ευρωπαϊκού τίτλου από επαρχιακή ομάδα το 2012 και των δύο πρωταθλημάτων Ελλάδας, το 2012 και το 2014.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε αυτά τα 20 χρόνια, από τους μονομάχους της φετινής Α1 μόνο ο Διομήδης Άργους και ο ΑΣΕ Δούκα έχουν δώσει συνεχόμενο παρών.

ΥΓ. Στη φωτογραφία, τιμής ένεκεν, η πρώτη ομάδα του Διομήδη στην Α Εθνική κατηγορία της περιόδου 2003/04
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ