ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Η γιορτή των πουλιών και γνωριμία με τον υγρότοπο Ναυπλίου - Νέας Κίου την Κυριακή 2 Οκτωβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:42:00 π.μ. | |
Φίλοι υγροβιότοπου
Κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου διοργανώνεται στην Ευρώπη η Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών (EuroBirdwatch)


Οι Φίλοι του υγρὀτοπου Ναυπλίου - Νέας Κίου συμμετέχουν στην Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών και σας καλούν την Κυριακή 2/10/22 σε μια γνωριμία με τα πουλιά του υγρότοπου.

Ημερομηνία: 2/10/22

Ώρα : 17.00 . - 18.30

Τόπος συνάντησης : Παραλιακή Ναυπλίου -Νέας Κίου απέναντι από το Πυρηνελαιουργείο ΕΛΣΑΠ
Ελάτε να μιλήσουμε για την αξία του υγροτόπου μας, να εντοπίσουμε προβλήματα και κινδύνους, αλλά και να παρατηρήσουμε μαζί την ορνιθοπανίδα της περιοχής, σε μια περίοδο που τα πουλιά μεταναστεύουν από το βορρά προς το νότο, διαλέγοντας και τον δικό μας υγρότοπο για ενδιάμεση στάση.

Η συνάντησή μας θα είναι μια ευκαιρία να δούμε την προμελέτη που έχει γίνει για το παραλιακό μέτωπο Ναυπλίου -Ν. Κίου ώστε να μπορούμε να παρέμβουμε στην διάρκεια της οριστικής μελέτης με προτάσεις για την περιοχή.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που φέτος συμπληρώνει σαράντα χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κ.Π.Ε. Νέας Κίου ΑργολίδαςΦίλοι του υγρὀτοπου Ναυπλίου- Νέας Κίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ