ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια η διαδικασία για νέο δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 μ.μ. | |
Μουσικό Σχολείο Αργολίδας
Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.


Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση της προβλεπόμενης διαδικασίας για την ανάθεση υπηρεσιών μεταφοράς μαθητών στην Π.Ε. Αργολίδας για τα σχολικό έτος 2022 – 2023 και συγκεκριμένα για νέο δρομολόγιο προς και από το Μουσικό Σχολείο.

Ακόμα, ενέκρινε το πρακτικό 2 “ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου (κατακύρωσης)” του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το με προϋπολογισμό 250.000 ευρώ έργο βελτίωσης της αγωνιστικής επιφάνειας χλοοτάπητα και αρδευτικό δίκτυο στο γήπεδο των Αρχαίων Κλεωνών, όπως και το ανάλογο πρακτικό του διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ έργο συντήρησης και κατασκευής επενδεδυμένων τάφρων, ερεισμάτων και τεχνικών έργων στην εθνική οδό 39 Τρίπολη – Σπάρτη – Γύθειο.

Η Οικονομική Επιτροπή, εξ άλλου, προέβη στην έγκριση του 1ου πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανοιχτή διαδικασία, μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου στο προϋπολογισμού 150.000 ευρώ έργο επισκευής και αναβάθμισης γεωτρήσεων του ΓΟΕΒ Παμίσου.

Ενέκρινε επίσης την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το προϋπολογισμού 450.000 ευρώ έργου ολοκλήρωσης της ανάπλασης στη λίμνη Τάκα – οδοί πρόσβασης και άρδευση.

Τέλος, μεταξύ άλλων, η Επιτροπή προέβη στην έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Γορτυνίας για το προϋπολογισμού 70.000 έργο κατασκευής νέας γέφυρας στην πυρόπληκτη περιοχή Πατσουριά του εν λόγω δήμου της Αρκαδίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ