ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Άργος: Ο Κώστας Μαντάς θα παρουσιάσει στο "Αυτενεργώ" το βιβλίο του "50 χρόνια τηλεόραση"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:55:00 μ.μ. | | |
50 χρόνια τηλεόραση



Στο εκπαιδευτήριο "Αυτενεργώ",στο Άργος πραγματοποιήθηκε συζήτηση εν όψει της παρουσίασης του βιβλίου του φίλου και επί χρόνια συναδέλφου στην ΕΡΤ Κώστα Μαντά που θα γίνει στο σχολείο στα τέλη του μήνα, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες.

Ένα βιβλίο για τα 50 χρόνια δουλειάς του Κώστα ως τεχνικού προϊσταμένου στην ΕΡΤ,με αποστολές, συναντήσεις με ηγέτες από όλο τον κόσμο, μεγάλα γεγονότα, κλπ

Στις φώτο με τον συγγραφέα, τον φίλο (και συμμαθητή του Κώστα Μαντά) Γιάννη Αποστολόπουλο,τη Μίνα Μαυροειδή, τον ιδιοκτήτη του σχολείου Δημήτρη Τότσικα και τον συνταξιούχο πλέον της ΕΡΤ φίλο δημοσιογράφο Γιάννη Γαλανόπουλο.
Ο Κωνσταντίνος Μαντάς είναι ένας άνθρωπος ευγενικός, απλός και γνήσιος!

Η δύναμη του λόγου του, η έξοχη πένα του και το βαθύ συναίσθημα διακρίνονται από τις πρώτες σελίδες του έργου του!

Παρουσιάζει γεγονότα αληθινά τα οποία σημάδεψαν τη ζωή του, γνωριμίες με ανθρώπους που δεσμοί φιλίας τον δένουν μέχρι σήμερα, ιχνηλατεί μνήμες, αναλύει περιστατικά που τον έκαναν να χαμογελά και άλλα που τον έθλιβαν.

Πάνω από όλα όμως, ο συγγραφέας κάνει μία κατάθεση της ίδιας του της ψυχής!

Πρόκειται για ένα αριστουργηματικό βιβλίο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλες τις ξεχωριστές στιγμές που βίωσε ο συγγραφέας και πραγματικά, όσες φορές και να το διαβάσεις δεν θα είναι ποτέ αρκετές!

Ευχαριστούμε θερμά την φιλόλογο των Εκδόσεων “ΚΟΥΡΟΣ” κ. Κωνσταντίνα Μακρή για την επιμέλεια και διόρθωση των κειμένων και την εικονογράφο μας κ. Στέλλα Μάντακα για το θαυμάσιο εξώφυλλο!

Το έργο θα διατίθεται από τις

Εκδόσεις “ΚΟΥΡΟΣ”
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ