ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Πρώτη παρουσίαση στο Άργος του βιβλίου του Κώστα Μαντά "50 χρόνια τηλεόραση"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:36:00 π.μ. | | |
"50 χρόνια τηλεόραση"
Μια πολύ ωραία βραδιά  χθες Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στο σχολείο "Αυτενεργώ" του Άργους όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο του , Αργείου, Κώστα Μαντά με τίτλο "50 χρόνια τηλεόραση ".
Η ζωή του Κώστα στην ΕΡΤ , γεγονότα , τεχνική κάλυψη, αποστολές με Ανδρέα Παπανδρέου παντού, κάμερες , βίντεο μοντάζ, αναμνήσεις, παραλειπόμενα... Πώς να χωρέσουν σε μια έκδοση;
Προλογίζουν ο Πάνος Σόμπολος, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας που έζησαν από κοντά τον Κώστα.
Στο πάνελ της πρώτης παρουσίασης, στο Άργος βέβαια, ο συμμαθητής του Κώστα Μαντά Γιάννης Αποστολόπουλος,η Μίνα Μαυροειδή , ο συγγραφέας Κώστας Μαργαρίτης,η δημοσιογράφος Κατερίνα Καράμπελα, ο γιος του συγγραφέα Χρήστος και φυσικά ο ίδιος ο Κώστας Μαντάς
Προλόγισε η επιμελήτρια του βιβλίου (εκδόσεις Κούρος) Σταυρούλα Βενιέρη .

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τις αθλήτριες του Φείδωνα Κανελλία Αρέστη και Μαρίλια Κουκουμάνου.
Αποσπάσματα διάβασαν η Αγγελική Μπλάτσου και Σοφία Κεχαγιά.

Παρόντες μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης ,ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος δικηγόρος Γιώργος Γαβρήλος , ο Παναγιώτης Ψυχογυιός , μέλος του Δ.Σ.του ΕΒΕ Αργολίδας, ο οικονομολόγος (και μέχρι πρόσφατα συντονιστής του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα) Λεωνίδας Κουτσογιάννης ,ο Φάνης Στεφανόπουλος , συμμαθητές του συγγραφέα, μαθητές του σχολείου, αθλήτριες του Φείδωνα και πολλοί άλλοι.
Την εκδήλωση συντόνιζε ο Γιάννης Γαλαννόπουλος

Ευχαριστίες στο σχολείο Αυτενεργώ,τον Δημήτρη Τότσικα και την ομάδα του Φείδωνα με πρόεδρο τον Γιάννη Αποστολόπουλο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ