ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Πιστοποίηση για τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:32:00 μ.μ. |
Δεσμοί Αίματος
Με μεγάλη χαρά και τιμή σας κάνουμε γνωστό ότι ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αργολίδας – ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ πιστοποιήθηκε για δεύτερη φορά ως φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα από το τμήμα Πιστοποίησης και Εθνικού Μητρώου Νομικών Προσώπων Κοινωνικής Προστασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με την υπ’ αριθμ. 86274/18-09-2022 (ΑΔΑ: 60Ι146ΜΤΛΚ-ΩΥ2) απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 4956 Β’/22-09-2022.

Η πιστοποίηση αυτή, η οποία ισχύει για τέσσερα χρόνια από τη δημοσίευση της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αποτελεί αναγνώριση της δράσης και επιβράβευση των προσπαθειών όλων των συμμετεχόντων σε αυτή: Διοίκησης και εθελοντών, αιμοδοτών, αιμοπεταλιοδοτών και δοτών μυελού οστών καθώς και όλων των υποστηρικτών (φυσικών και νομικών προσώπων).

Ως Διοίκηση οφείλουμε σε όλους ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» και δηλώνουμε ότι αυτή η αναγνώριση, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε αμείωτα την προσπάθεια για την υλοποίηση του σκοπού του συλλόγου.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Σελλής

Η Γεν. Γραμματέας
Βασιλική Παγούνη


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ