ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Υγειονομική κάλυψη σε δυο αθλητικές διοργανώσεις από τον Ερυθρό Σταυρό Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:14:00 μ.μ. | |
Ερυθρός Σταυρός Άργους
Το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022, μετά από πρόσκληση της Επιτροπής Μνήμης Νέας Κίου, του Δήμου Άργους-Μυκηνών ,σε συνδιοργάνωση με τους Μαραθωνοδρόμους Δρομείς Αργολίδας, διοργανώθηκε ο «7ος Δρόμος Μνήμης από τον Ασκάνιο στον Ερασίνο», στα πλαίσια για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή. 

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Άργους, κατόπιν αιτήματος των διοργανωτών, με τους εθελοντές του Τομέα Υγείας και τη Νοσηλεύτρια - Προϊσταμένη , κάλυψαν υγειονομικά τη διαδρομή, στήνοντας εξοπλισμένο ιατρείο στην κεντρική πλατεία και σταθμό Πρώτων Βοηθειών στο 5ο χλμ.. Όλα τα περιστατικά αντιμετωπίστηκαν με ασφάλεια. Θερμές ευχαριστίες προς τους διοργανωτές για την άψογη συνεργασία και εμπιστοσύνη. 

Πάντα αρωγοί σε αθλητικά δρώμενα, με στόχο την προώθηση του αθλητισμού και του πολιτισμού μέσα από την ευγενή άμιλλα.

Επίσης κατόπιν αιτήματος του Α.Σ "ΑΕΤΙΟΣ» και μετά από έγκριση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού, Εθελοντές του Τομέα Υγείας του Τμήματός μας, συνέδραμαν υγειονομικά τις κολυμβητικές επιδείξεις των μικρών αθλητών παρέχοντας τις υπηρεσίες τους όπου χρειάστηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους. 

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση του πολύπλευρου ανθρωπιστικού έργου μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ