ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ανεξάρτητη ομάδα παραγωγών Αργολίδας: Πάνε να μας εξοντώσουν τελεία και παύλα!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:23:00 μ.μ. |
Απογοήτευση
Με αφορμή την γνωστοποίηση των πορισμάτων του ΕΛΓΑ για τον παγετό του Ιανουαρίου θα θέλαμε όχι απλώς να ενημερώσουμε αλλά επειδη εδώ και 20 χρόνια δεν είχαμε πάρει το παραμικρό σαν νόμος από αποζημιώσεις και τώρα μιλάμε για κανονική προσπάθεια εξαπάτησης όλης της Αργολίδας να ξεσηκωθούν όλοι είτε αγρότες είτε βουλευτές ανεξαρτήτως κόμματος αλλά και σύσσωμος πια ο νόμος γιατί είμαστε μια βαριά αγροτική περιοχή που όλοι επηρεάζονται από αυτό το χάλι που έχουμε περιέλθει.

Εδώ ζούμε πια απίστευτες καταστάσεις κτήματα με ολικές ζημιές με κόστη καλλιέργειας 3-4 χιλιάδες ευρώ να βγαίνει αποζημίωση 600ευρω!!!

Η ΔΕΗ που με την διακοπή που «έτυχε» να γίνει το βράδυ του πάγου μας κατέστρεψε κάνει συνεχώς αυξήσεις και εμείς που την πληρώσαμε κοιτάμε αποσβολωμένοι έναν ΕΛΓΑ να κάνει πλάκα με τις ζωές μας και τις οικογένειες μας και να αυξάνει μόνο τις εισφορές!!!

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε πια την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου και εκτός από το κομμάτι των ενστάσεων που πρέπει κατά την γνώμη μας να γίνουν από όλους πρέπει πια να γίνουν και αλλά πράγματα τα οποία δεν ξέρουμε ούτε εμείς οι ίδιοι ποια να είναι αυτά.

Προσφυγή στην δικαιοσύνη είτε Ελλάδα είτε και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο,Μαζικές και αποφασιστικές διαδηλώσεις μέχρι και στον πρωθυπουργό,μαζική στάση πληρωμών προς όλους είτε αυτό λέγεται ΕΛΓΑ ,είτε ΔΕΗ,είτε εφορία κ.α

Υπάρχουν περιβόλια με 100-150 τόνους που πήγαν για χυμό με 0,03 λεπτά και αντί να συμπληρώσουν την αποζημίωση μήπως μπορέσουν να καλλιεργήσουν αυτοί οι κύριοι τους έβγαλαν ότι πήραμε και πολλά!!!

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το τελευταίο που έμεινε είναι να μας κόψουν και το ψωμί μας!!!

Εδώ πια κάτι συμβαίνει ας έρθει και κάποιος που δεν έχει βγάλει το δημοτικό να τα βάλουμε κάτω με χαρτί και μολύβι να δούμε τι θα μας πουν.

Με απλά λόγια τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι και πρέπει να πάρουμε δραστικά μέτρα η περίοδος χάριτος τελείωσε και επειδη κανένας δεν θα μας βοηθήσει πρέπει άμεσα να κινητοποιηθούμε.

Πάνε να μας εξοντώσουν τελεία και παύλα!!!

Ανεξάρτητη ομάδα παραγωγών Αργολίδας


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ