ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Αργολίδας καταγγέλλει την πρωτοφανή και απαράδεκτη παραπομπή σε δίκη της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ για παραβίαση του νόμου «Χρυσοχοΐδη», δηλαδή του νόμου για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, αλλά και γιατί «αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το κλητήριο θέσπισμα.


Καταγγέλλουμε την δίωξη, που αποτελεί μάλιστα την πρώτη δίκη με βάση τον αντιδραστικό και αυταρχικό αυτό νόμο που αφορούσε την απαγόρευση των κινητοποιήσεων των υγειονομικών κι άλλων εργαζομένων για μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Μάλιστα η δίωξη αυτή αφορούσε κινητοποίηση των νοσοκομειακών γιατρών στις 24-9-2020, εν μέσω δηλαδή της πανδημίας, με σύνθημα «τώρα να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της υγείας του λαού» που εξέφραζε την αγωνιστική τους απαίτηση για μέτρα προστασίας της υγείας του λαού.

Ο κλάδος μας έχει υποστεί ανάλογες συμπεριφορές με τις αλλεπάλληλες προσφυγές της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας στα δικαστήρια ενάντια στις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην πρόσεδρο της ΟΕΝΓΕ Αφροδίτη Ρέτζιου και σε κάθε διωκόμενο εργαζόμενο και απαντάμε με δυνάμωμα του αγώνα μας για την ακύρωση όλων των αντιδραστικών, αντεργατικών νόμων και ρυθμίσεων.

Στις 9 Νοέμβρη δίνουμε απάντηση με τη καθολική συμμετοχή μας
στην Πανελλαδική Πανεργατική Απεργία!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΕΜΟΣ 

Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΩΡΑ ΚΡΑΜΠΟΚΟΥΚΗ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ