ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Έτοιμες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για τη νέα χρονιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:12:00 μ.μ. | |
Σχολείο
Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και τα τμήματα Παιδείας, έχουν ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες εργασίες για να έχουμε καθαρά και ασφαλή σχολεία.
Ολοκληρώθηκαν οι επιδιορθώσεις και οι ελαιοχρωματισμοί στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα καθώς και στο Νηπιαγωγείο Βερβένων. Ολοκληρωθήκαν οι επιδιορθώσεις και ο ελαιοχρωματισμός στο εξωτερικό μέρος του ΕΠΑΛ Άστρους. Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού των κιγκλιδωμάτων του προαυλίου στο Δημοτικό Σχολείο Άστρους. Έχουν γίνει, όπου απαιτήθηκε, έλεγχος και επιδιορθώσεις σε υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχει τοποθετηθεί ο απαραίτητος αριθμός καθαριστριών, ενώ υπάρχει επάρκεια σε καθαριστικά μέσω του προγράμματος "Μένουμε καθαροί". Παράλληλα ειδικό συνεργείο έχει κάνει απολύμανση - απεντόμωση σε όλες τις σχολικές μονάδες.
Παράλληλα προχωρούμε σταδιακά στην αλλαγή και εγκατάσταση μη ενεργοβόρων συσκευών (φωτοτυπικά, κλιματιστικά) προσπαθώντας να μειώσουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα.

Η φετινή χρονιά, λόγω των ενεργειακών προκλήσεων, θα είναι απαιτητική και ο Δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό μαθητών και εκπαιδευτικών.
Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς!!!

Καλή πρόοδο στους μαθητές!!!

Καλή σχολική χρονιά!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ