ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Ναύπλιο: Κινηματογραφικές βραδιές στους κήπους των Αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. | | |
Σινεμά
Δύο κινηματογραφικές βραδιές στις φυλακές της Τίρυνθας θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 θα παρακολουθήσετε από τον Γιώργο Ντέμο, τη Σοφία Μιχαλοπούλου και την Κατερίνα Καραναγνώστη πώς δίδαξαν στις φυλακές τον κινηματογράφο και θα παρακολουθήσετε το βραβευμένο έργο νέων παιδιών του 1ου ΕΠΑΛ και 1ου ΕΚ. Άργους που παρουσιάζει ο Ν. Πιστεύος.

Επίσης θα γίνει στους κήπους των φυλακών και έκθεση κούκλας των μεταπτυχιακών που θα επιμεληθεί η Μαριάννα Μπορμπόλη (μεταπτυχιακή φοιτήτρια)

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, ο Νίκος Βουτενιώτης στηνει ΄ένα κινηματογραφικό δρώμενο, με απαγγελίες, κινηματογραφικά τραγούδια, προβολές και χορό.

Μην τα χάσετε.

Περιμένω και σας το ζητάω να έρθετε, ειδικά όσοι μένετε κοντά και έχετε κάνει πρόγραμμα στις φυλακές, γιατί είναι η πρώτη … η δεύτερη φορά που ανοίγουν οι πόρτες και ο χώρος δίνεται στο κοινό. Βοηθήστε τον πολιτισμό να εισδύσει με τον δικό του τρόπο στη ζωή μας και εμείς να αλλάζουμε καθημερινά στην μετα κόβιντ εποχή προς το καλύτερο.

Οι εκδηλώσεις είναι κλειστές (ευνόητο, λόγω χώρου) και λειτουργούν με προσκλήσεις. Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τις κινηματογραφικές βραδιές, επικοινωνήστε εγκαίρως μαζί μας δίνοντάς τα στοιχεία σας. Προς τη Β. Μιχαήλ: prison.edu2022@gmail.com (όνομα, επίθετο, όν πατέρα, αρ. ταυτότητας και διεύθυνση)

Σας περιμένω
Άλκηστις


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ