ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Δράση παράδοσης σχολικών ειδών σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία της Τρίπολης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:53:00 μ.μ. | | |
Πρόγραμμα ΕSTIA Τρίπολης
Την Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου 2022 και την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2022 υλοποιήθηκε δράση παράδοσης σχολικού υλικού σε συνολικά 11 (έντεκα) σχολικές μονάδες της Τρίπολης, 5 (πέντε) Νηπιαγωγεία και 6 (έξι) Δημοτικά Σχολεία.
Στα παραπάνω σχολεία έχουν εγγραφεί, φοιτήσει στο παρελθόν και αναμένεται να φοιτήσουν με τη νέα σχολική χρονιά ωφελούμενα παιδιά, που φιλοξενούνται στο Πρόγραμμα ΕSTIA Τρίπολης. Τα σχολικά είδη παραδόθηκαν στις σχολικές μονάδες από την Κοινωνική Λειτουργό του Προγράμματος ESTIA Τρίπολης, κα Κουμπούνη Δήμητρα, κατόπιν προγραμματισμένων επισκέψεων.
Ειδικότερα, την Δευτέρα 05 Σεπτεμβρίου παραδόθηκε σχολικό υλικό στην Προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης, κα Νικολοπούλου Ελένη, στην Προϊσταμένη του 5ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης, κα Σωτηροπούλου Βασιλική και στην Προϊσταμένη του 7ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης, κα Ξανθοπούλου Σαββίνα. Επιπλέον, παραδόθηκαν σχολικά είδη στον Διευθυντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, κ. Μεταξά Σωκράτη και στον Διευθυντή του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, κ. Πίσπα Βασίλη.
Την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου παραδόθηκαν σχολικά είδη στην Προϊσταμένη του 13ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης, κα Παπαγεωργίου Νάνσυ και στην Προϊσταμένη του 14ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης, κα Αυδή Κατερίνα. Επίσης, παραδόθηκε σχολικό υλικό στην Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, κα Συμπρούκου Βασιλική, στην Διευθύντρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, κα Μαρουλάκου Νεκταρία, στον Διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, κ. Λαλιώτη Γεώργιο και στην Διευθύντρια του 11ου Δημοτικού Σχολείου, κα Βαρτζιώτη Φωτεινή.
Τα σχολικά είδη περιλάμβαναν σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, παραμύθια, βιβλία, σετ γεωμετρικών οργάνων, ποικίλα είδη χειροτεχνίας και ζωγραφικής και γραφική ύλη όπως: μολύβια, μαρκαδόρους, στυλό, ξύστρες. Οι Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων, αλλά και οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων, εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους για το σχολικό υλικό που παρέλαβαν, το οποίο θα αξιοποιήσουν και θα διανείμουν βάσει των αναγκών του μαθητικού πληθυσμού των σχολείων τους.
Ενόψει της επικείμενης έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η ως άνω δράση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Προγράμματος ΕΣΤΙΑ Τρίπολης με τα εν λόγω σχολεία, αποσκοπεί στην ενίσχυση της τακτικής φοίτησης όλων των παιδιών στο σχολείο και στην καταπολέμηση της σχολικής διαρροής, ενώ παράλληλα αποτελεί μία κίνηση ευγενικής προσφοράς, αλληλεγγύης και αναγνώρισης της σημαντικής στήριξης και ανεκτίμητης συμβολής των σχολείων στην παρουσία των προσφυγοπαίδων στο σχολικό περιβάλλον.
Η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΠΑΡΝΩΝΑΣ ΑΕ Α.Ο.Τ.Α ευχαριστεί θερμά τις Προϊσταμένες, Διευθυντές και Διευθύντριες όλων των σχολικών μονάδων για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη προσφορά τους.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ