ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων παρακολούθησε Σεμινάρια προπονητικής Σωματικής Διάπλασης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:56:00 π.μ. | |
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παρευρέθηκε στα Σεμινάρια προπονητικής για το άθλημα της Σωματικής Διάπλασης που πραγματοποιούνται στο Ναύπλιο υπό την καθοδήγηση και την εποπτεία του δικού μας Τάσου Κολιγκιώνη.

 Ένα άθλημα που απαιτούνται τεράστια αποθέματα υπομονής, επιμονής, αυτοσυγκέντρωσης και ισχυρής θέλησης που πρέπει να παλέψεις με συνέπεια και σοβαρότητα για να τα καταφέρεις. 

Ο κύριος Κωστούρος ανέφερε: "Ο Τάσος τα κατάφερε και με το παραπάνω αποτελώντας τον αναμορφωτή του αθλήματος της Σωματικής Διάπλασης οδηγώντας το σε ένα άλλο επίπεδο.
 
Αυτή τη γνώση και τη διαρκή μάθηση αποφάσισε να τη μεταλαμπαδεύσει με τους συνεργάτες του μέσα από τα σεμινάρια προπονητικής για τη Σωματική Διάπλαση τα οποία αποτελούν μια πρωτοποριακή οπτική του αθλήματος του bodybuilding στην Ελλάδα.

Διαμορφώνοντας το σώμα ενός αθλητή διαμορφώνεται ταυτόχρονα και η προσωπικότητα του. Η διαρκής άθληση και μάθηση ενός τόσου επίπονου αθλήματος δημιουργεί όχι μόνο καλούς αθλητές αλλά και καλύτερους ανθρώπους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εν δυνάμει προπονητές, εισηγητές και αθλητές που συμμετέχουν στα σεμινάρια.
 
Ως Δήμος Ναυπλιέων και ΔΟΠΠΑΤ θα στεκόμαστε αρωγοί σε δράσεις που στηρίζουν το πνεύμα και την σωματική άσκηση υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ