ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Γ.Ανδριανός: Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:41:00 μ.μ. | |
Γ.Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά στα παιδιά μας, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και τους γονείς που, συχνά με θυσίες, στηρίζουν ολόψυχα τις προσπάθειες των παιδιών.

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και θετικές αλλαγές που κάνουν την εκπαιδευτική εμπειρία πιο ευχάριστη και ουσιαστική για τα παιδιά, διευκολύνουν το έργο των εκπαιδευτικών και συμβάλλουν σε μια καλύτερη ισορροπία επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής για τους γονείς. Αυτό είναι άλλωστε και το καθήκον που έχουμε εμείς οι μεγαλύτεροι: να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο ώστε αυτό το ωραίο ταξίδι της γνώσης να είναι όσο γίνεται πιο ευχάριστο και ουσιαστικό για όλους όσοι μετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Πάνω απ’ όλα όμως, το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα προϋποθέτει την όρεξη και το μεράκι ολόκληρης της σχολικής κοινότητας. Σ’ αυτό λοιπόν το νέο ξεκίνημα, εύχομαι με αυτή την όρεξη και το μεράκι, αλλά και με τη διασφάλιση όλων των υπόλοιπων θεσμικών, υλικών και ηθικών προϋποθέσεων για την λειτουργία των σχολείων μας, η νέα σχολική χρονιά να προσφέρει στα παιδιά μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες που χρειάζονται και αξίζουν για να διαπλάσουν τον χαρακτήρα τους και να διεκδικήσουν με αξιώσεις ως αυριανοί ενήλικες το μέλλον που οραματίζονται».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ