ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο από παραγωγούς προς την Π.Ε Αργολίδας για σημαντικό έργο άρδευσης με νερό Αναβάλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:58:00 μ.μ. | | |
Αρδευτικό κανάλι
Με πίστωση που εξασφάλισε η Περιφέρεια Πελοποννήσου-Π.Ε. Αργολίδας, βάσει μελέτης που παραδώσαμε, θα εκτελεσθούν αναγκαίες εργασίες, ώστε η περιοχή μας, να αρδευτεί με νερό Αναβάλου, από τον ΤΟΕΒ Ήρας - Κουρτακίου.


Δίδεται έτσι λύση, με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, σε ένα χρόνιο αίτημα μας.

Με το έργο αυτό αρδεύονται άμεσα 500 στρέμματα, μέσω σύνδεσης με ανενεργό έως σήμερα αγωγό –κατασκευής 2007-, στην περιοχή Δυτικά της Γέφυρας Πάνιτσας Κουρτακίου και εκατέρωθεν της οδού Κουρτακίου – Άργους, έως την διασταύρωση προς Ήρα.

Εμείς οι ωφελούμενοι παραγωγοί-ιδιοκτήτες, θεωρούμε υποχρέωση μας, να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Δημήτριο Σχοινοχωρίτη για την αποδοχή του αιτήματος μας και την εξασφάλιση της πίστωσης. 

Επίσης ευχαριστούμε την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων-Π.Ε. Αργολίδας για την άμεση προώθηση του φακέλου της τεχνικής μελέτης και τον ΤΟΕΒ Ήρας- Κουρτακίου που θα αρδεύσει και τα δικά μας αγροκτήματα.

Τέλος θεωρούμε αναγκαίο να διευκρινίσουμε, ότι το έργο θα εκτελεσθεί από την Π. Πελοποννήσου-Π.Ε. Αργολίδας, οι δε συνδέσεις των αγροκτημάτων μας, θα πραγματοποιηθούν με δική μας οικονομική επιβάρυνση και καμία (επιβάρυνση) του ΤΟΕΒ Ήρας -Κουρτακίου.

Άργος 29-8-2022

Εκ μέρους των ωφελούμενων Παραγωγών
Μπιστολάκης Μιχάλης
Κολιγλιάτης Ιωάννης
Κουτρουφίνης Γεώργιος
Μπιστολάκης Δημήτριος
Τρίχας Κωνστ/νος
Γιαγός Βασίλης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ