ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Θα παλέψουμε να κρατήσουμε ζωντανά όλα αυτά για τα οποία αγωνίστηκε ο Α. Παπανδρέου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:59:00 μ.μ. |
Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας
3 Σεπτέμβρη του έτους 1974: ο Ανδρέας Παπανδρέου ανακοινώνει την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, μιας πολιτικής που θα κυριαρχίσει στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης.

Αρχές Αυγούστου ήταν όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου αποφασίζει να έρθει στην Ελλάδα και να ιδρύσει κόντρα σε όλα και σε όλους, μια νέα πιο ριζοσπαστική πολιτική παράταξη με σοσιαλιστικό προσανατολισμό. Σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, σκοπός της δράσης του ΠΑΣΟΚ ήταν να επιφέρει στη χώρα Εθνική Ανεξαρτησία, Λαική Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση και Δημοκρατική διαδικασία.

3 Σεπτέμβρη του έτους 2022: 48 χρόνια μετά την ίδρυση του κόμματος και η διακήρυξη ίδρυσής του μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ. 48 χρόνια μετά και έχουμε έρθει όλοι αντιμέτωποι με την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας, δηλαδή με την καταπάτηση των βασικών πυλώνων των αγώνων και της πολιτικής του Ανδρέα Παπανδρέου.

Σήμερα όμως πιο πολύ απο πρίν, πιο επιτακτικά από χθες, πιο επιβεβλημένα για το αύριο θα παλέψουμε όλοι μαζι χέρι χέρι να χαράξουμε τη νέα μας πορεία με βασικό μας προσανατολισμό τη Δημοκρατία μας, με πρωταγωνιστές όλους μας. Θα παλέψουμε να κρατήσουμε ζωντανά όλα αυτά για τα οποία αγωνίστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ