ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Το αντίο του Διομήδη Άργους στη Λένα Πετράκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:17:00 μ.μ. | | |
Λένα Πετράκη
Δύσκολη η χτεσινή ημέρα, πολύ δύσκολη, και θα συνεχίσουν να είναι δύσκολες μιας και πλέον θα πρέπει να πορευόμαστε χωρίς εσένα δίπλα μας.
 
Ήταν όλοι εκεί για σένα Λενάκι, να σου αφήσουν ένα λουλούδι και να σε ξεπροβοδίσουν στο ταξίδι σου στη γειτονιά των Αγγέλων. Και εκατοντάδες ακόμα που δεν μπορούσαν να είναι μας κατέκλυσαν με μηνύματα συμπαράστασης εκφράζοντας τη θλίψη τους για το χαμό σου.
 
Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας, που μέσα στον πόνο που σκόρπισε η απώλεια της Λένας μας, βρήκατε το κουράγιο να την αποχαιρετήσετε και να της αφιερώσετε όμορφα λόγια αγάπης και αναγνώρισης του μοναδικού χαρακτήρα της.

ΥΓ. Οι μικροί σου Λύκοι Λενάκι στις φωτογραφίες, πολλοί μεγάλωσαν και ήταν και αυτοί εκεί διπλα σου χτες. Αυτοί και αν δεν ήταν η αδυναμία σου, να τους διοργανώνεις τις γιορτούλες τους, να μοιράζεις απλόχερα την αγκαλιά σου και τα φιλιά σου στις επιτυχίες τους, να τους παροτρύνεις και να τους δίνεις κουράγιο και δύναμη στους αγώνες τους.
 
Στο ταξίδι σου στο Φως δε θα μπορούσε να λείπει από δίπλα σου η σημαία μας να σε τυλίγει. Η δικιά τους είναι Λενάκι, αυτή που τους συνόδευε στα τουρνουά τους...

Εσύ πάντα έδινες τα πάντα για τα Λυκάκια, ένας ελάχιστος φόρος τιμής να έχεις για πάντα μαζί σου και εσύ κάτι δικό τους...

Διομήδης Άργους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ