ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Αργολίδα: Χρυσό μετάλλιο για τον Νίκο Σιατερλή του ΑΟ Μέρμπακα στην τοξοβολία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:05:00 μ.μ. | | | |
Τοξοβόλοι
Ο 20χρονος τοξότης από την Αγία Τριάδα με 526 πόντους συνολικά πήρε την 1η θέση στον αγώνα που έγινε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022. 

Αν και συμμετείχε στην κατηγορία Νέων Ανδρών (U21) κατάφερε και έπιασε το όριο της κατηγορίας Aνδρών έχοντας σπουδαία απόδοση.
Ο Νίκος αποτελεί μέλος της οικογένειας του συλλόγου τοξοβολίας ΑΟ Μέρμπακα εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, από την ίδρυση δηλαδή του συλλόγου. Η αγάπη του για το άθλημα αλλά και η σκληρή δουλειά τον έφεραν στην κορυφή γεμίζοντας περηφάνεια για άλλη μια φορά τον σύλλογο της Αγίας Τριάδας.
Μια ακόμα διάκριση για τον σύλλογο τοξοβολίας της Αργολίδας είχαμε ακόμα από τον αθλητή μας Τριαντάφυλλο Τσακμάκη. Ο Τριαντάφυλλος συμμετείχε στον αγώνα Πρωταθλήματος Ανοιχτού Χώρου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της σχολής Ικάρων στο Τατόι στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2022 και κατετάγη 24ος με συνολική βαθμολογία 497 πόντους στην κατηγορία Ολυμπιακού τόξου Ανδρών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τριαντάφυλλος αγωνίστηκε ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής τοξοβολίας, μπήκε στους 32 πρώτους και την επόμενη μέρα συνέχισε στην επόμενη φάση που ήταν οι κόντρες.

Νίκο, Τριαντάφυλλε θερμά συγχαρητήρια, πάντα επιτυχίες !!!

Από το ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ