ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Μαρία Ράλλη: "Η δύναμη μας είναι η κοινωνία ... Για αυτήν παλεύουμε και για αυτήν θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. | | |
Μαρία Ράλλη
Το βράδυ της Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ έδειξαν πως το καλοκαίρι συνεχίζεται ....!
Στο Ναύπλιο, στο πλαίσιο της Ναυπλιάδας και σε συνδιοργάνωση με τον Προοδευτικό Σύλλογο " Παλαμήδης" στην πλατεία Φιλελλήνων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία - αφιέρωμα στα 100 χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο , το Μάκης Ψαραδέλλης και τους συνεργάτες τους ! 
Στο Τολό , το μεγαλύτερο τουριστικό θέρετρο του Δήμου Ναυπλιέων και όχι μόνο , πραγματοποιήθηκε με επίσης μεγάλη επιτυχία και σε συνεργασία με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Καταγά , το Τ.Σ. Τολού και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού συναυλία με το μουσικό συγκρότημα 3 και Μία ! 
Στο Ανυφί και σε συνεργασία με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Κωστόπουλο , το Τ.Σ. και τον Πολιτιστικό Σύλλογο " " Μάη Νικόλας" , πραγματοποιήθηκε με επίσης μεγάλη επιτυχία disco βραδιά στο Πάρκο Γκάτση ! 

Οι συνεργασίες με όλους τους φορείς και ενεργούς πολίτες και η συμμετοχή του κόσμου μας δίνουν το πράσινο φως για να συνεχίσουμε.

Ευχαριστίες σε όλους για την συνεργασία και θερμότερες ευχαριστίες σε όλους τους Δημότες και επισκέπτες για την αποδοχή και την συμμετοχή στις εκδηλώσεις μας.

Η δύναμη μας είναι η κοινωνία ... Για αυτήν παλεύουμε και για αυτήν θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να εργαζόμαστε....

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ