ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Δυο εξορμήσεις από την Βουνοπαρέα Αργολίδας τον Οκτώβριο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:49:00 μ.μ. | |
Βουνοπαρέα Αργολίδας
Η Βουνοπαρέα Αργολίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρόγραμμα του Οκτωβρίου 2022.

Όπως πάντα, έχουμε ως στόχο την επαφή μας με τη φύση και έτσι οι δραστηριότητες είναι σχεδιασμένες με πεζοπορικό, φυσιολατρικό, ιστορικό αλλά και θρησκευτικό χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής δύο (2) εξορμήσεις:

Στις 02/10 θα επισκεφθούμε τη Ζάχολη Ευρωστίνης και θα πεζοπορήσουμε στο Ρέμα των Μύλων σε μια πανέμορφη διαδρομή γεμάτη ψηλά πλατάνια, μικρούς καταρράκτες και λιμνούλες με πέστροφες. Επίσης θα επισκεφθούμε την Παναγία την Καταφυγιώτισσα που στέκεται εντυπωσιακά στον κάθετο βράχο.

Για το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου (28-29-30/10) σχεδιάσαμε μια δραστηριότητα σε ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Αναφερόμαστε βέβαια στα μοναδικά Μετέωρα, το «δεύτερο Άγιο Όρος» και ένα από τα εντυπωσιακότερα και πιο ιδιαίτερα γεωλογικά μνημεία παγκοσμίως. 

Θα πεζοπορήσουμε στη σκιά των επιβλητικών όγκων, θα επισκεφθούμε τα ιστορικής σημασίας μοναστήρια και στους πιο τολμηρούς φίλους της Βουνοπαρέας θα δοθεί η ευκαιρία να σκαρφαλώσουν κάνοντας αναρρίχηση σε ένα από τα πιο φημισμένα αναρριχητικά πεδία της Ελλάδας.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν τα αναλυτικά προγράμματα των δραστηριοτήτων!

Η απόφαση είναι δική σας, για οποιαδήποτε δραστηριότητα επιλέξετε, εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε για την ασφάλεια και την απόλαυσή σας!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ