ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

EHF European Cup: Ηττήθηκε ο Διομήδης Άργους από την Φίβερς με 27-30

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 μ.μ. | |
EHF European Cup
Ο Διομήδης Άργους ηττήθηκε από την αυστριακή Φίβερς, με 27-30, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου της EHF. O επαναληπτικός θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (17/9) στη Βιέννη.
Στο κλειστό της Νέας Κίου οι Αυστριακοί μπήκαν κάλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ξέφυγαν με 4-8 στο 16'. Σταδιακά οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα βρήκαν τα πατήματά τους και κατάφεραν να μειώσουν σε 13-14 στο τέλος του πρώτου μέρους. 
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Άργους ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε στο 34' με 17-16. 
Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν τον έλεγχο του αγώνα και κατάφεραν έως το τέλος να βρίσκονται μπροστά με 2-3 γκολ, για να πάρουν τελικά νίκη με 27-30.
Τον αγώνα μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και ο αντιδήμαρχος Μάριος Ρέσκος.
 Επίσης παρευρέθηκε και ο καθηγητής Αναστάσιος Γεώργας ο οποίος ήταν παίκτης της οικογένειας του Διομήδη στα δύσκολα χρόνια την περίοδο 1995-1998 και οδήγησαν την ομάδα στην Α εθνική με προπονητή τον κ. Μητρόπαπα, ενώ παράλληλα ηταν και μέλος της εθνικής ομάδας, γι αυτό και πάντα νοιώθει περήφανος με τις επιτυχίες της ομάδας της πόλης του.
Οι συνθέσεις:
Διομήδης (Ζαραβίνας): Κωστούλας 0, Τσάκαλος 4, Τζίμπουλας 3, Τσιγαρίδας 4, Γ. Μούγιτς, Μάλλιος 5, Τερλέτσκι, Κουτρουμπής, Ασβεστάς 1, Καϊμακάμης, Μπετζιλαλί, Μάνθος 2, Μπεκιάρης, Άντζελιτς, Ζίφκοβιτς 1, Τζ. Μούγιτς 7.
Φίβερς (Εκλ): Σάριτς, Ντάμποκ 7, Χάουνολντ 4, Λ. Γκάνγκελ 3, Χάιζενγκερ, Σβάιγκερ 3, Τάνιτς, Σουχ, Μαρτίνοβιτς 2, Ντάβιντ, Μπρένες 1, Νιγκ 1, Κόλαρ, Φ. Γκάνγκελ 4, Ρίντε2, Σίντλ 3.
Διαιτητές: Σίρμπου, Σέρντιουκ (Μολδαβία). Δίλεπτα: 3-6. Πέναλτι: 3/3 - 4/5
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ