ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Με επιμνημόσυνη δέηση ολοκληρώθηκαν στο Άργος οι εκδηλώσεις προς τιμήν του φιλέλληνα ήρωα James Williams (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:59:00 π.μ. | | | |
Τιμητική εκδήλωση στον Άγιο Ιωάννη Άργους
Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου  στο Άργος οι διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Άργους Μυκηνών με την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής, τιμώντας τον Αφροαμερικανό ήρωα, James Williams, ο οποίος πολέμησε στο πλάι των Ελλήνων και του Λόρδου Μπάιρον, κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821.
Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου το απόγευμα έγινε η υποδοχή των επισήμων στο Δημαρχείο του Άργους από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, όπου έγιναν ανταλλαγές αναμνηστικών δώρων και χαιρετισμοί.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τέχνης Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, η παρουσίαση του βιβλίου «The fantastic Voyage of James Williams» του κ. Κώστα Ρεθυμνιωτάκη, το οποίο είναι αφιερωμένο στον James Williams.
Παράλληλα, παρουσιάστηκε από την εκπαιδευτικό του 1ου Λυκείου Άργους κα Μαρία Σταθόγιαννη το βραβευμένο, πρωτότυπο και καινοτόμο επιτραπέζιο παιχνίδι «James Williams – ο ήρωας».
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, με την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου, καθώς και με την κατάθεση στεφάνων στη μνήμη και προς τιμήν των φιλελλήνων της Επανάστασης, ενώ ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το Λύκειο Ελληνίδων Αργούς και επίσημο γεύμα του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ