ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ναύπλιο: Mε μεγάλη επιτυχία το 4ο Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων - Παγκορασίδων "Σπύρος Μπαλάσκας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:06:00 μ.μ. | | | | |
Γυναικείες ομάδες βόλεϊ
Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το 4ο Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων- Παγκορασίδων "Σπύρος Μπαλάσκας" στο πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο της Αγίας Τριάδας στο Ναύπλιο.
Την έναρξη του τουρνουά έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ κος Θεόδωρος Κανελλόπουλος μαζί με το διοικητικό μέλος της κο. Παναγιώτη Τριπολιτσιώτη, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους. 
Ο πρώτος αγώνας διεξήχθη μεταξύ της ΓΕΝ και του Παναθηναϊκου στην κατηγορία των παγκορασίδων. Ακολούθησε ένας συναρπαστικός αγώνας ανάμεσα στον Σπαρτιατικό και τον Παναθηναϊκό στην κατηγορία των κορασίδων. 

Η πρώτη μέρα έκλεισε με τη ΓΕΝ να αντιμετωπίζει τις κορασίδες της ΑΕΚ Αθηνών. Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με το αγωνιστικό τμήμα cheerleading της Χοροκίνησης Ναυπλίου δίνοντας μια άλλη πνοή στο τουρνουά. 
Η ομάδα της Γυμναστικής Ένωσης Ναυπλίου στην κατηγορία των παγκορασίδων, στην οποία συμμετείχαν και αθλήτριες που έδιναν τον πρώτο τους αγώνα, αντιμετώπισε για δεύτερη φορά την ομάδα του Παναθηναϊκού δίνοντας μια πολύ δυνατή μάχη κρατώντας την αγωνία των φιλάθλων μεχρι το τελευταίο λεπτό. 
Ακολούθησαν οι απονομές από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κο. Δημήτριο Κωστούρο στην οικογένεια του Σπύρου Μπαλάσκα καθώς και στις ομάδες που συμμετείχαν στο Τουρνουά ,την ΑΕΚ Αθηνών,τον Παναθηναϊκό και τον Σπαρτιατικό Γυμναστικό Σύλλογο. 
Ο δεύτερος και συναρπαστικός αγώνας της Κυριακής ήταν ανάμεσα στις κορασίδες της ΓΕΝ και του Παναθηναϊκού .Η ομάδα του Ναυπλίου κράτησε σε εγρήγορση όλο το φίλαθλο κοινό προσφέροντάς του έναν αγώνα βόλεϊ υψηλού επιπέδου. 

Η λήξη του Τουρνουά πραγματοποιήθηκε με τον αγώνα Σπαρτιατικός - ΑΕΚ , όπου συνέχισε να κρατάει το ενδιαφέρον του τουρνουά, μιας κ το σκορ ήταν 3-2 με γεμάτα σετ .
Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Κο. Δημήτριο Κωστούρο,την πρόεδρό του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων κα. Μαρία Ράλλη-Πιτσάκη για την πλήρη υποστήριξη αυτού του τουρνουά, καθώς επίσης τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη παρουσία του και την κάβα ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ για την ευγενική του χορηγία.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες,καλή αγωνιστική σεζόν να έχουμε !!

Γ.Ε.Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ