ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Pick The Alien στον Αργολικό Κόλπο: Στο Ναύπλιο δοκίμασαν ξενικά είδη θαλασσινών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:52:00 μ.μ. | | |
Pick The Alien
 Ο τελευταίος σταθμός του PickTheAlien στον Αργολικό Κόλπο ήταν το Ναύπλιο, όπου ταξίδεψε σε μια μοναδική εμπειρία γνώσης, ανταλλαγής απόψεων και γαστρονομικής δημιουργίας.

Το PickTheAlien συμμετείχε στο Peloponnese Food Stories - Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού” που διοργανώθηκε στο Τολό.
Στη συνέχεια πραγματοποίησε συναντήσεις και συνεντεύξεις με αλιείς για τα ξενικά είδη του τόπου τους.

Ενώ, το κοινό είχε τη ευκαιρία να συμμετέχει στο ενημερωτικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε για τα ξενικά είδη και την υπεύθυνη κατανάλωση θαλασσινών και ψαριών και να δοκιμάσει πιάτα από λιονταρόψαρα και μπλε καβούρια στη γαστρονομική εκδήλωση που ακολούθησε!
Ευχαριστούμε πολύ το εστιατόριο WILD DUCK - eat & drink για τις γευστικές του δημιουργίες, καθώς και τον Δήμο Ναυπλιέων, τον ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υποστήριξη των εκδηλώσεων.
 
Το PickTheAlien συνεχίζει το ταξίδι στην Ελλάδα!

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την iSea, με τη συνεργασία του Πανεπιστήμιου Πατρών University of Patras και του University of Plymouth, και την υποστήριξη και συνεργασία του Blue Marine Foundation, του Argolic Environment Foundation, του Ionian Environment Foundation και του Cyclades Preservation Fund -CPF.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ