ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Το Solar Cinema Greece στο προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:05:00 μ.μ. | | |
"Παιδιά είμαστε τότε - Οι Μικρασιάτες θυμούνται"
"Τα μέλη του Δ.Σ. της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου έχουμε ιδιαίτερη χαρά γιατί ξεκινήσαμε τις δράσεις μας μετά από δύο χρόνια αναστολής. 

Η συνεργασία μας με το Peloponnisos International Doc Film Festival έφερε στην πόλη μας για πρώτη φορά το Solar Cinema Greece με την προβολή του Ντοκιμαντέρ "Παιδιά είμαστε τότε- Οι Μικρασιάτες θυμούνται" του Πλούταρχου Καΐτατζή.".... είπε στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος της Πύλης Πολιτισμού Βούλα Δεδέα καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους/νες φίλες και φίλους.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την πρόταση και συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Κυρία Τζίνα Πετροπούλου και τις/τους συνεργάτες της.
 
Ευχαριστούμε για την οργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, τα μέλη της Επιτροπής Ανάπτυξης Πολιτιστικών Δράσεων της Πύλης, το μέλος του Δ.Σ. Χρίστο Κατσίρη και την Ελένη Δριβάκου.
Ευχαριστούμε για την θερμή υποστήριξη και συνεργασία τον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου δια της προέδρου του Κας Νατάσσας Καλκούνου καθώς και την Διευθύντρια της Σχολικής Μονάδας Κα Χρύσα Σαββάκη.

Επίσης την Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων για την έγκριση παραχώρησης του χώρου.
 
Για το τέλος ευχαριστούμε θερμά τις φίλες και τους φίλους εθελοντές/ντριες.!!"

Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ