ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Κάτοχος του Super Cup Αργολίδας ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 π.μ. | |
Φοίνικας Νέας Επιδαύρου
Μεγάλη νίκη μέσα στο Άργος με 2-1 επί του Παναργειακού και κατάκτηση του Super Cup Αργολίδας από την ομάδα του Φοίνικα Επιδαύρου.
Τα γκολ για την ομάδα toy Fo;inika από τον Παναγιωτη Μπιτζη στο 55’ και στο 60’ λεπτό!!!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο μόνο με κάποια σουτ και για τις δυο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55’ προωθημένη μπαλιά από τον Γεωργίου στο Μπιτζή ο οποίος μπήκε στην περιοχή υπό την πίεση αμυντικού του Παναργειακού σούταρε απέκρουσε ο τερματοφύλακας Βλάχος και η μπάλα όμως χτύπησε στον αμυντικό του Παναργειακού Φλεβάρη και κατέληξε στα δίχτυα 1-0

60’ προωθημένη μπαλιά στον Σέντερ φορ του Φοίνικα Μπιτζή ο οποίος μπήκε από πλαγιά αριστερά στην περιοχή του Παναργειακού και πλάσαρε στην αντίθετη γωνία για να κάνει το 2-0

62’ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα της Νέας Επιδαύρου να κάνει το 3-0 αφού μετά από προωθημένη μπαλιά του Χατζησοφρωνίου στον Λαθούρη ο Πειραιώτης επιθετικός μπήκε στην περιοχή σούταρε δυνατά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βλάχου.

68’Σεντρα απο δεξιά του Λαθούρη πλασέ απο το σημείο του πεναλτυ του Μερκουρη λίγο αουτ

70’ ο Παναργειακος αναπτύχθηκε από δεξιά με τον Διαμαντή ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή πάσαρε στον Αντωνόπουλο ο οποίος με πλασέ μείωσε σε 2-1

78’ ωραία σέντρα του Παπαϊωάννου από δεξιά κεφαλιά του Λαθούρη από το σημείο του πέναλτι ενστικτώδη απόκρουση του Βλάχου απεσώβησε το 3-1

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δυο σουτ των παικτών του Παναργειακού πέρασαν έξω από την εστία του Διασσίνου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δημήτρης Κρεμμύδας)

Διασσινος,Μουγιος,καρελης,Καπλατζης,Τριμπονιας,Παπαϊωάννου,Μερκούρης (77’ Κουιμελης)Χατζησοφρωνιου (90’ φλωρος) Μπιτζης (73’ Καπλατζης Π) Λαθούρης,Γεωργιου.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Τζαναβαρας)

Βλάχος,Τσίρος(46’Διαμαντης),Φλεβάρης,Καπετανάκης (62’ Πλαστουργος) Σακελλαρόπουλος,Πουτσι,Τσιώλης (62’ Αντωνοπουλος) Στρεμπας,Καμπέραι,Αλεξανδρής (74’θεοδοσιαδης) Τσιρακης (46’ Παιδακης)

Συγχαρητήρια στην διαιτητική τετράδα των κ.κ. Τριανταφύλλου Ρ (διαιτητής) Μαυροκορδόπουλου Ν (Α’ βοηθός) Μακρη Ν (Β’ βοηθός) και Καπετάνιου Π (4ος) για την άψογη διαιτησία τους στο παιχνίδι του Σαββάτου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ