ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Περνούν από το Παράλιο Άστρος οι ιστιοπλοϊκοι αγώνες του 12ου Catamarans Cup

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:34:00 μ.μ. | | |
Catamarans Cup
Το 12ο Catamarans Cup Ιnternational έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ και ξεκίνησε στις 23 Οκτωβρίου από τον Άλιμο ενώ η λήξη θα λάβει χώρα την 29η Οκτωβρίου. Στον αγώνα συμμετέχουν 25 σκάφη με 250 συμμετέχοντες από 10 χώρες. 

Τα σκάφη θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Παράλιου Άστρους την Τρίτη 25/10/2022 κατά τις απογευματινές ώρες. Θα ακολουθήσει η γιορτή προς τιμή των συμμετεχόντων, ενώ η αναχώρηση από το λιμάνι έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 26/10/2022.

Το Catamarans Cup είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ιστιοπλοϊκό γεγονός, με συμμετοχές πάνω από 18 χώρες - ένας διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας, που συνδυάζει ιδανικά τη διασκέδαση ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με χαλαρωτικές διακοπές στα ελληνικά νησιά. Παρέχοντας και τα δύο, καλή ανταγωνιστική ιστιοπλοΐα και διασκέδασης, η εκδήλωση είναι ανοιχτή για ναύτες κάθε επιπέδου, που θέλουν να έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν με τους φίλους και την οικογένειά τους, την εμπειρία ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με τον πιο ασφαλή, άνετο και ίσως τον πιο διασκεδαστικό τρόπο που υπάρχει!

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό σας προσκαλούμε όλους, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου και ώρα 20:30, στην πλατεία του Παραλίου Άστρους να καλωσορίσουμε τους ναύτες και να απολαύσουμε το όμορφο θέαμα με την απονομή μεταλλίων και κυπέλλων στους νικητές της διαδρομής.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ