ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Προθεσμία πήρε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου - Οι συμπτώσεις και το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 μ.μ. | | |
Γιάννης Μάρκου
Την Πέμπτη θα απολογηθεί τελικά ο 26χρονος, που μαχαίρωσε 15 φορές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο δικηγόρος του 26χρονου, Ανδρέας Σπυρόπουλος υποστήριξε ότι ο πελάτης του είναι μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ τόνισε ότι δεν αποδέχεται την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Παράλληλα, η θεία του 26χρονου μετέφερε αποκλειστικά στο Live News τα τελευταία λόγια που είπε ο κατηγορούμενος στην μητέρα του λίγο πριν παραδοθεί στις Αρχές το μεσημέρι της Κυριακής.

«Χάλια είναι η γυναίκα, χάλια είναι. Γιατί το παιδί όταν έφυγε και πήγε να παραδοθεί είπε της μαμάς του ότι «θα με φάνε εκεί πέρα που πάω. Δεν πρόκειται να με ξαναδείς» συμπλήρωσε.

Το επεισόδιο μεταξύ του 26χρονου και του 58χρονου επιχειρηματία έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής, έξω από καντίνα της Βαρυμπόμπης.

«Η πρώτη μπουνιά που πέφτει είναι από τον κύριο Μάρκου στον (…). Παραπατάει, κάνει πίσω. Παραπέφτει και σηκώνεται, ισορροπεί και αρχίζει τον διαπληκτισμό. Αρχίζουν και τσακώνονται» πρόσθεσε η θεία του 26χρονου.

Άγνωστο τι είχε προηγηθεί

Μυστήριο παραμένει πάντως αν κάτι είχε προηγηθεί στο μπαράκι που διασκέδαζε νωρίτερα τόσο ο επιχειρηματίας με την παρέα του όσο και ο 26χρονος κατηγορούμενος με τον 19χρονο και μια κοπέλα.

«Υπάρχει κι άλλο οπτικό υλικό από το μπαρ στο οποίο βρισκόταν ο Γιάννης Μάρκου με την παρέα του, που συμπωματικά την επόμενη μέρα μετά το περιστατικό διαπιστώσαμε ότι βρισκόταν στον ίδιο χώρο και ο δράστης με άλλη παρέα» σημείωσε ο δικηγόρος του 58χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος αποχώρησε από το μαγαζί της Ερυθραίας πέντε λεπτά πριν φύγει ο Γιάννης Μάρκου. Λίγα λεπτά αφότου το θύμα και η παρέα του πήγαν στην καντίνα και περίμεναν σε μια ουρά περίπου δέκα ατόμων ο 26χρονος εμφανίστηκε.

Η θεία του 26χρονου τόνισε πώς έχουν πέσει από τα σύννεφα, συγκεκριμένα: «Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Όλοι έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Περιμένουμε να δούμε στις καταθέσεις ο (…) τι έχει πει. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει γίνει με το παιδί μας. Τι να σας πω, τι να σας πω. Και εμείς τα έχουμε χάσει».

Οι συμπτώσεις των δύο ανδρών

Υπάρχουν κάποιες συμπτώσεις που έχουν μπει στο κάδρο των ερευνών από τις Αρχές. Το νυχτερινό μαγαζί που διασκέδαζαν θύμα και θύτης είναι η μία σύμπτωση, η άλλη είναι ότι στο παρελθόν ο 58χρονος επιχειρηματίας διατηρούσε σπίτι στον τόπο καταγωγής του δράστη, το Ναύπλιο.

Να σημειωθεί, ωστόσο ότι οι μέχρι τώρα συμπτώσεις που έχουν βρεθεί και η έρευνα που έχει γίνει για αυτές δεν δείχνουν να έχουν κάποια σχέση με το συμβάν ή να το έχουν πυροδοτήσει με κάποιο τρόπο.

Συγγενής του 26χρονου υποστήριξε επίσης πως «αυτός ο κ. Μάρκου έχει σπίτι στο Ναύπλιο από όπου κατάγεται και ο 26χρονος. Πρέπει να γνωρίζονταν αυτά τα παιδιά, στο ίδιο μαγαζί διασκέδαζαν εκείνο το βράδυ».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ