ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Σπαρακτικός ο επιστήθιος φίλος του Αρχιμανδρίτη από το Άργος που βρέθηκε απαγχονισμένος στην Κυψέλη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 μ.μ. | |
Χρυσόστομος Λεβογιάννης
Σήμερα το πρωί τελέστηκε μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η εξόδιος ακολουθία του αρχιμανδρίτη που βρέθηκε απαγχονισμένος την περασμένη Τετάρτη στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εύης Γιαρκιά ο αδελφός και η μητέρα του ιερέα δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν καθώς είναι συντετριμμένοι.

Αμέσως μετά το φέρετρο με τη σορό μεταφέρθηκε στο Άργος όπου και πραγματοποιήθηκε η Ταφή, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Στις Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε επιστήθιος φίλος του αρχιμανδρίτη ο οποίος εξέφρασε τη δυσπιστία του σχετικά με το αν ο αρχιμανδρίτης έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

«Μου είναι φοβερά δύσκολο γιατί μία φιλία 30 χρόνων τελειώνει σήμερα. Τελειώνει κατά άνθρωπο βέβαια γιατί εμείς πάντα έχουμε τη βεβαιότητα της Αναστάσεως. Όλοι οι φίλοι του είμαστε κουρέλια αυτές τις ημέρες. Ζούμε πραγματικά ένα τραγικό γεγονός γιατί ένας φίλος μας έφυγε. Δεν ξέρουμε πως έφυγε. Δεν πιστεύουμε πως ήταν αυτοχειρία γιατί ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν ο άνθρωπος της ζωντάνιας, της χαράς της αισιοδοξίας. Βεβαίως επειδή τα πράγματά μας δεν είναι δεδομένα στη ζωή μας, πολλές φορές δεν θέλει και πολύ το μυαλό να γυρίσει.»

«Είχαμε αποστασιοποιηθεί εδώ και λίγο καιρό γιατί είχε κλειστεί στον εαυτό του. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήθελε να κοινοποιεί τα προβλήματά του γιατί ήταν τόσο περήφανος και δεν ήθελε να τον λυπούνται. Υπήρχαν οικογενειακά προβλήματα, υπήρχε πρόβλημα με μια κληρονομιά, προβλήματα που έχει όλος ο κόσμος, οικονομικά κτλ. αλλά δε πιστεύω πως όλα αυτά ήταν ικανά να τον οδηγήσουν στην αυτοχειρία. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως είχε κάποια σταθερά στη ζωή του. Ήταν κάθετος εναντίον της αυτοκτονίας» συγκλονίζει ο επιστήθιος φίλος του.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ