ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Ευχές από την ΟΕΒΕ Άργους για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και κάλεσμα συμμετοχής στην ημέρα πανεθνικής δράσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:30:00 μ.μ. | |
Ελληνικη σημαία
Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Επαρχίας Άργους Αργολίδας,σε συνέχεια της διαβούλευσης που είχε με Αντιπροσώπους απ' όλα τα Επαγγελματικά Βιοτεχνικά Εμπορικά Σωματεία Αργολίδας, μέλη της και μη και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους, θα πραγματοποιήσει Συνεδρίαση Δ.Σ. στις 2/11/2022 και ώρα 20:00 και στη συνέχεια στις 21:00 θα έχει συνάντηση στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους και με Επαγγελματικά Βιοτεχνικά Σωματεία του Νομού με θέμα συζήτησης τα εξής:


α) Το σχεδιασμό και το συντονισμό δράσεων για την ημέρα Πανεθνικής Δράσης στις 9/11/2022

β) Ανάληψη πρωτοβουλιών προκειμένου να μπει ένα φρένο και να βγει από το τέλμα του μαρασμού που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια η εμπορική και βιοτεχνική ζωή της πόλης του Άργους, αναλύοντας τα λάθη και τις ευθύνες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η σημερινή επέτειος της 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 κάνει το αποτύπωμα της στην ιστορία σήμερα να είναι πιοεπίκαιρο από ποτέ!

Είναι φορές, που η ιστορία δε γράφεται στις μεγάλες και πολυτελείς αίθουσες των συνεδρίων και των
διασκέψεων, αλλά στο πεδίο της μάχης!

Γι' αυτό το λόγο η Ο.Ε.Β.Ε.Ε ΆΡΓΟΥΣ το μεγαλύτερο σε αριθμό μελών Δευτεροβάθμιο Όργανο Εκπροσώπησης Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων στο Ν. Αργολίδας, με αίσθημα ευθύνης καλεί, όλους τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Εμπόρους της Αργολίδας να συμμετέχουν στις 9 Νοεμβρίου 2022 στην ημέρα Πανεθνικής Δράσης για να αναδειχθούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο η κοινωνία όσο και η επιχειρηματικότητα.

Με αλληλεγγύη, κοινωνική συνοχή και αγώνες πρέπει όλοι μαζί να αντισταθούμε σε κάθε δυσβάστακτο μέτρο που αποδυναμώνει την ύπαρξη και τη λειτουργία μας.

Πρέπει να αξιολογηθούν όλοι οι πόροι και όλες οι παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, για την Πρόοδο και την Ευημερία του Λαού μας!

Οι απρόσιτες βουνοκορφές, οι απροσπέλαστες βαθιές χαράδρες έγιναν το 1940 το εφαλτήριο προς τη δόξα, το πέρασμα προς την αθανασία!

Οι Έλληνες το 1940 έκαναν την υπέρβαση!

Άφησαν έκπληκτο όλο τον κόσμο και εμβρόντητους τους εισβολείς!

Μας δίδαξαν ότι οι λαοί δεν πεθαίνουν, όταν έχουν οράματα και ιδανικά.

Οι πράξεις και η θυσία τους είναι ο φάρος, που θα φωτίζει τις επόμενες γενιές.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες!

Με Εκτίμηση εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Θεόδωρος Γαβρίλος Παναγιώτης Δαμούλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ