ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Έναρξη στο Ναύπλιο για το 3ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. | | |
Αριστέα Κατσουλάκου
Ξεκίνησε το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στο Ναύπλιο το 3ο Συνέδριο Φαρµακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου, που διοργανωνει ο Φαρµακευτικός Σύλλογος Αργολίδας, µαζί µε τους Φαρµακευτικούς Συλλόγους Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας, µε στόχο να προετοιµάσουν τα µέλη τους για τις εξελίξεις του αύριο.
Το Συνέδριο διεξάγεται στο FOUGARO ART CENTER με κεντρικό θέμα «Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο». Στην έναρξη του συνεδρίου παρευβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου Γ.Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, ο Απ. Βαλτάς πρόεδρος πανελλήνιου φαρμακευτικού συλλόγου (ΠΦΣ), οΘεόδωρος Τρύφων πρόεδρος πανελλήνιας ένωσης φαρμακοβιομηχάνων (ΠΕΦ) και συνδιευθύνων σύμβουλος ομίλου Ellen, οΔημ Μωραΐτης πρόεδρος ΕΦΕΧ και γενικός διευθυντής Βιαν, οΣερ . Ζήκας αντιπρόεδρος ΠΦΣ,ο πρόεδρος ΙΔΕΑΦ.
Παρευρέθηκαν επίσης, ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος , ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Αργολίδας Κων Κατσαρος , ο πρόεδρος του οδοντιατρικού συλλόγου Δημ Παπαδημόπουλος , ο εκπρόσωπος του επιμελητηρίου Αργολίδας Θεοδ Παπαθανασίου. Επίσης βραβεύτηκαν ο Κων Δεμετζος καθηγητής φαρμακευτικής νανοτεχνολογίας και πρόεδρος ΕΦΕ για την τιμητική εκλογή του ως τακτικό μέλος της πανευρωπαϊκής Ακαδημίας θετικών επιστημών, η φαρμακοβιομηχανία Elpen και ο Θεοδ. Τρύφων πρόεδρος ΠΕΦ και συνδιευθύνων σύμβουλος ομίλου Εlpen για τη δημιουργία εργοστασιακής μονάδας ογκολογικών φαρμάκων στη ΒΙΠΕ Αρκαδίας και ο Φαρμακοποιός Βλάσσιος Λεονάρδος για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και στους πολίτες της Αργολίδας , ο Θεοδ Τρυφων και η Εloen προσέφεραν 5 υποτροφίες ύψους 2000€ η καθεμία ,( μια για κάθε νόμο για έναν οικονομικά αδύναμο φοιτητή φαρμακευτικής) Καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες του συνεδρίου απηύθυνε η Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας Αριστέα Κατσουλάκου.
Το Συνέδριο θα επικεντρωθεί στις Υπηρεσίες Υγείας και γενικά σε προσεγγίσεις, που αναβαθμίζουν τον ρόλο του σύγχρονου Φαρμακείου.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και δορυφορικές ομιλίες εταιρειών, καθώς και ένα σεμινάριο για βοηθούς φαρμακείου.
Το συνέδριο απευθύνεται σε Φαρµακοποιούς, Φοιτητές και Βοηθούς Φαρµακοποιών πανελλαδικά, ενώ η εκδήλωση του Σαββάτου είναι ανοικτή προς το κοινό.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ