ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Η 33η «Ποδηλατική Σπαρτακιάδα» πέρασε από την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:44:00 μ.μ. | | |
Ποδηλάτες
Σήμερα Σάββατο 8 Οκτωβρίου διεξάγεται η 33η «Ποδηλατική Σπαρτακιάδα», στη διαδρομή Αθήνα-Σπάρτη συνολικής απόστασης 257 χλμ.

Ο αγώνας, που διοργανώνει η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (ΠΕΠΑ), ξεκίνησε στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου από το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο), ενώ η ολοκλήρωση της διαδρομής θα γίνει στο άγαλμα του Λεωνίδα μπροστά από το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.
Οι ποδηλάτες εισήλθαν στην Αργολίδα στις 12:30 και διέσχισαν την Παλαιά ΕΟ Κορίνθου - Άργους, πέρασαν από τους  Μύλους και στην συνέχεια την Παλαιά Εθνική Οδό προς Αχλαδόκαμπο με κατεύθυνση την  Τρίπολη και στην συνέχεια στη Σπάρτη για τον τερματισμό.

Οι πρώτοι αθλητές αναμένονται να αφιχθούν στη λακωνική πρωτεύουσα γύρω στις 16:00, ενώ το χρονικό όριο τερματισμών εκπνέει στις 19:30 του Σαββάτου.

Η διαδρομή για την 33η «Ποδηλατική Σπαρτακιάδα»

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί για την «Ποδηλατική Σπαρτακιάδα» είναι: Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο – Ζάππειο – Σύνταγμα – Ομόνοια – Λεωφόρος Αθηνών – Νέα ΕΟ Αθηνών/Κορίνθου – Κόρινθος – Παλαιά ΕΟ Κορίνθου/Άργους – Μύλοι – Αχλαδόκαμπος – Τρίπολη – Σπάρτη τερματισμός (άγαλμα Λεωνίδα, εμπρός από το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης).
Ελεύθερο μέρος διαδρομής: Μετά την πρώτη στάση ανασυγκρότησης Κορίνθου, το ελεύθερο θα δοθεί εν κινήσει στην Παλαιά ΕΟ Κορίνθου-Άργους, κοντά στη διασταύρωση της Ακροκορίνθου κατόπιν εντολής του αλυτάρχη, σε σημείο που θα θεωρηθεί κατάλληλο ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Σημεία ανεφοδιασμού/ελέγχου: Θα διεξαχθούν ανεφοδιασμοί στην Κόρινθο (76ο χλμ. στάση 15 λεπτών), τους Μύλους (150ο χλμ.), και την Τρίπολη (195ο χλμ.) και έλεγχοι (control) σε δύο σημεία της διαδρομής: α) Στους Μύλους και β) Λίγο πριν την είσοδο της πόλης-στην Τρίπολη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ