ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου: "Ελλάδα - Πολωνία: Όταν η συνεργασία γίνεται φιλία"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 μ.μ. | | | |
4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου
Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου υποδέχτηκε την Τρίτη , 18 Οκτωβρίου 2022, μαθητές κι εκπαιδευτικούς από τα σχολεία της Πολωνίας Polskikich Noblistow w Nowym Folwarku και Onufrego Copczynekiego w Czerniejewie. 

Η προετοιμασία για τη συνεργασία των σχολείων είχε ξεκινήσει την περσινή σχολική χρονιά από τη Διευθύντρια κ. Μπιλιούρη Αργυρή. 
Η ώρα της συνάντησης έφτασε το νέο σχολικό έτος 2022-23. Πολωνοί μαθητές κι εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν το σχολείο μας , ξεναγήθηκαν σε αυτό και έγιναν δεκτοί με μεγάλο ενθουσιασμό από τους μαθητές –τριες της ΣΤ΄ τάξης και τους εκπαιδευτικούς μας. 

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, στο θεατράκι της Ακροναυπλίας, ομάδες Πολωνών και Ελλήνων μαθητών παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα με θέμα το μύθο του Προμηθέα (Τα θεατρικά δρώμενα για το 4ο Δ.Σ. Ναυπλίου επιμελήθηκε η θεατρολόγος μας κ. Μακροπούλου Αλεξάνδρα).
Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς από την Πολωνία που μας τίμησαν με την επίσκεψή τους. Και όπως υποσχεθήκαμε μεταξύ μας… η συνεργασία συνεχίζεται!!!

Η Δ/ντρια
και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών
του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ