ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Με 650 αθλητές και 2.000 θεατές ξεκίνησε το 14ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:13:00 μ.μ. | |
Παιδιά καράτε
Ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου το 14ο Παλαμήδειο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στο Ναύπλιο, που διοργανώνουν τα αθλητικά σωματεία Choy Lee Fut Kung-fu η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων.
Πρόκειται για ένα τουρνουά μαχητικών αθλημάτων που διοργανώνεται για 14η χρονιά σε ένα άρτια οργανωμένο διήμερο αθλητισμού και ευγενούς άμιλλας, που έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη, στις 29 - 30 Οκτωβρίου.
Στην εναρκτήρια εκδήλωση χαιρετισμός απηύθυναν, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου Ι. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και ο Πρόεδρος τη ς Ελληνικής Ομοσπονδίας ΓΟΥΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ Αδόργιαστος Δημήτρης, ενώ μεταξύ άλλων παρευβρέθηκαν η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ.Ράλλη, ο Sifu Λαμπάδας Θεόδωρος, η Sifu Κοκκινάκη Άννα κα.
Στη συγκεκριμένη διοργάνωση, συμμετέχουν 650 αθλητές από όλη την Ελλάδα (ενδεικτικά σημειώνονται συμμετοχές Σχολών και αθλητών από Κρήτη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Αγρίνιο, Αθήνα, Σύρο, Ρόδο κ.α). Αξίζει να τονιστεί ιδιαίτερα η συμμετοχή αθλητών από το εξωτερικό (Ρουμανία, Πορτογαλία και την Σερβία) .
Το διήμερο του πρωταθλήματος αναμένεται να βρεθούν στην πόλη μας περί τους δύο χιλιάδες θεατές και φίλους των μαχητικών αθλημάτων, γεγονός που τονώνει την πόλη και την τοπική της αγορά
Συμμετοχές - Σύλλογοι

Serbia Hung kuen kung fu από το Πλάτσεβο της Σερβίας, ο σύλλογος "Τρεις Θησαυροί", ο Σταμάτης Παούρης και οι σύλλογοί του από την Αθήνα και την Κέα, ο Δημήτρης Γεωργόπουλος και ο σύλλογός του από το Περιστέρι, ο Κώστας Γεωργίου από τον Ν. Κόσμο, ο Βαγγέλης Παπουτσάκης με την ομάδα του, το αθλητικό σωματείο Σαολίν Κουνγκ Φου "η πηγή του νεαρού δάσους" και η προπονήτριά του Μάχη Κουντούρη, ο Γιάννης Κούκος με τον σύλλογό του, η Γεωργία Άρχου με το σύλλογό της, ο Κώστας Μανδρίτσας και ο σύλλογός του από τον Ασπρόπυργο, ο Αποστόλης Τσεβάς και ο σύλλογός του από τα Μελίσσια Αττικής, ο Χρήστος Δαμάσκος με τον σύλλογό του, ο Σπύρος Καραπάνος με την ομάδα του, ο αθλητικός σύλλογος Κεραμεικός με τον δάσκαλο Δημήτρη Δούκα, ο Κώστας Αθανασίου και ο Α.Σ.κινέζικων παραδοσιακών πολεμικών τεχνών Αχαρνών, Ο Α.Σ. κινεζικών πολεμικών τεχνών Πύργου και ο προπονητής του Σταματόπουλος Γρηγόρης, ο Δημήτρης Παγώνης και η Πειραϊκή ακαδημία kick boxing, ο Φραγκίσκος Καβαδίας από την Πάτρα με την ομάδα του, η Μαχητική Ακαδημία Πλάτωνος, ο Θοδωρής Τσουκιάς και η ομάδα του, ο Χρήστος Παπαχρήστος με την ομάδα του: τον αθλητικό σύλλογο Αετό Γαλατσίου, η ομάδα του Κυριάκου Ελευθερίου, ο σύλλογος μαχητικών τεχνών ασιατικής κουλτούρας "Ο Αετός", ο δάσκαλος Δημήτρης Παναγιωτάκης με την ομάδα του, ο Μιχάλης Μοσκιού με την ομάδα του, ο προπονητής Μπέκας Νίκος με τον σύλλογό του "Golden Lion" από το Περιστέρι θα συμμετέχει στα αγωνίσματα του Κικ Μπόξινγκ, ο Νίκος Μέμμος για άλλη μια χρονιά μαζί με την ομάδα του, η κυρία Γκανη και η ομάδα της, ο δάσκαλος Χρήστος Παναγόπουλος από την Κόρινθο με την ομάδα του, ο δάσκαλος Βασίλης Παπαχαραλάμπους και η ομάδα του, ο Προμηθέας Νίκαιας, ο Κώστας Μαθιόπουλος και ο σύλλογός του, ο Αθλητικός Σύλλογος Αετός Καλλιθέας, η ομάδα του Παναγιώτη Μαντέλη από την Πάτρα, θα συμμετέχει στα αγωνίσματα του Κικ Μπόξινγκ, ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος από την Ρόδο με την ομάδα του στα αγωνίσματα του Κικ Μπόξινγκ και στις τεχνικές αυτοάμυνας, ο φίλος Mihai από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας με την ομάδα του, ο Μάριος Γερολεμίδης από την Κύπρο με την ομάδα του στις κατηγορίες του light sanda και των taolu, ενώ ο "αθλητικός σύλλογος αετός Λέσβου" θα συμμετέχει για πρώτη φορά.
Τα έσοδα των εισιτηρίων του Παλαμηδείου Πρωταθλήματος πηγαίνουν στους "Δεσμούς Αίματος - σύλλογος αιμοδοτών Αργολίδας". Τις ημέρες του πρωταθλήματος, μέλη του συλλόγου θα βρίσκονται στο γυμναστήριο για ενημέρωση σχετικά με την αιμοδοσία.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου διεξαγωγής του πρωταθλήματος, θα υπάρχουν επίσης παράλληλες εκδηλώσεις, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας (Δεσμοί Αίματος) και το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ). Το ΚΕΔΜΟΠ - "Χάρισε Ζωή", ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη και βασιζόμενο στην αρχή του εθελοντισμού, επιδεικνύει σημαντικό έργο στην εύρεση συμβατών εθελοντών δοτών για τους ασθενείς που χρειάζονται άμεσα μεταμόσχευση μυελού των οστών.
Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού ΚουνγκΦού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ και του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ