ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Βράχος καταπλάκωσε ξενοδοχείο στην Κρήτη: Μια γυναίκα νεκρή - Τραυματίας ο 9χρονος γιος της (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 π.μ. | | |
κατάρρευση ξενοδοχείου
Τραγωδία σημειώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου στο Λασίθι της Κρήτης, όταν βράχια αποκολλήθηκαν και έπεσαν πάνω σε στέγη τουριστικού καταλύματος, η οποία κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μία γυναίκα.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε βραχώδη περιοχή, στην Αγία Φωτιά Λασιθίου.

Η γυναίκα ήταν αγνοούμενη για αρκετές ώρες και εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική έπειτα από έρευνες στα χαλάσματα.

Νωρίτερα βρέθηκε ο 9χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος νοσηλεύεται με κάταγμα στο πόδι.

Στο σημείο επιχείρησαν 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα.

Το απίστευτο είναι ότι ο πατέρας της οικογενείας 51 ετών έβλεπε όλα αυτά να εκτυλίσσονται μπροστά του χωρίς να μπορεί να το πιστέψει καθώς από τύχη βρισκόταν σε άλλο σημείο του ίδιου διαμερίσματος που καταπλακώθηκε από τον βράχο το οποίο έμεινε ανέγγιχτο και δεν κινδύνευσε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μισό ξενοδοχείο έχει καταστραφεί ολοσχερώς από την αποκόλληση του βράχου ο οποίος κύλησε στην πλαγιά και έπεσε πάνω στο κτήριο με αποτέλεσμα αυτό να γκρεμιστεί και να καταπλακωθεί το 9χρονο παιδί και η 45χρονη μητέρα.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκεσε περίπου 6 ώρες αφού η κλήση στην Πυροσβεστική έγινε στις 12:20 τα μεσάνυχτα. Αμέσως έσπευσαν στο σημείο 20 οχήματα της Πυροσβεστικής, 50 άνδρες, 3η ΕΜΑΚ, εθελοντές, πεζοπόρα, οχήματα από την Ιεράπετρα, τη Σητεία και τον Άγιο Νικόλαο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν το τελευταίο βράδυ που διέμενε στο συγκεκριμένο κατάλυμα η οικογένεια από την Τσεχία (μητέρα, πατέρας και το μικρό παιδί τους). Το διαμέρισμα ισοπεδώθηκε ολοσχερώς.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ