ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Aγιασμός του Λυκείου των Ελληνίδων Παράρτημα Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:53:00 μ.μ. | |
Αγιασμός
Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Λυκείου μας ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα Λυκειακή χρονιά. 

Αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Θεόδωρος Μποτσώνης και παρευρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ καθώς κι εκλεκτά μέλη και φίλοι του Λυκείου καθώς και ο δάσκαλος της παραδοσιακής χορωδίας του Λυκείου κ. Γιάννης Χαβιαρλής.
 Ύστερα από το καλωσόρισμα της Προέδρου και την ενημέρωση των Μελών για τις πρόσφατες δράσεις του Λυκείου και ιδιαίτερα την έκδοση του Cd της παραδοσιακής χορωδίας και ορχήστρας μας, το λόγο πήρε η ομιλήτρια της βραδιάς κ. Εμμανουέλα Κούρου, ψυχολόγος, MSc-ψυχοθεραπεύτρια, με θέμα: «Η ζωή την εποχή του Covid, συζητώντας για την ψυχική υγεία και τις ανθρώπινες σχέσεις», η οποία με τη γλαφυρότητά του λόγου της και την άμεση αλληλεπίδραση που είχε με το κοινό κέρδισε τις εντυπώσεις. 
Ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα, με εδέσματα που έφτιαξαν τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και λικέρ ή μαστίχα, ευγενική χορηγία της ποτοποιίας Μαυράκη, την οποία ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή της όλα αυτά τα χρόνια. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, , η Αναπληρωματική Βουλευτής Αργολίδας κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτης Σκούφης, η Πολιτευτής Αργολίδας κ. Σόνια Τάνταρου- Κρίγγου, η Πρόεδρος του ΣΥΚΙΑΦΑΡ «Η Αλληλεγγύη» κ. Ηλιάδη ,η πρόεδρος και η γενική γραμματέας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας- παράρτημα Αργολίδας. 
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του Λυκείου που παρευρέθηκαν στον Αγιασμό κι ευχόμαστε καλή κι εποικοδομητική χρονιά!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ