ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ερμιονίδας στη διεθνή παίκτρια του Φείδωνα Άργους Χριστίνα Βαλκάνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:03:00 μ.μ. | | |
Χριστίνα Βαλκάνη
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος κάλεσε στο Δημαρχείο τη Χριστίνα Βαλκάνη αμέσως μετά την επιστροφή της από την Ισπανία και την συνεχάρη για την επιτυχή συμμετοχή της στους αγώνες της Εθνικής Κορασίδων. 

Η Χριστίνα είναι μαθήτρια της Β΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου και αγωνίζεται ως γνωστόν στην ομάδα του ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους.

Ο κ. Γεωργόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Με την Εθνική Κορασίδων Ποδοσφαίρου αγωνίστηκε έναντι της Ισπανίας, της Πολωνίας και του Βελγίου, η Χριστίνα Βαλκάνη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο διεξήχθη τον περασμένο μήνα στην Ισπανία.
Η Χριστίνα έχει ήδη δείξει τις ποδοσφαιρικές ικανότητές της και θεωρείται δεδομένο ότι θα έχει μια λαμπρή πορεία στο χώρου του ποδοσφαίρου.

Συγχαρητήρια στην Εθνική Κορασίδων!

Θερμά συγχαρητήρια στην αγαπημένη μας Χριστίνα!

Ευχόμαστε ολόψυχα να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά της και να κάνει υπερήφανη την οικογένειά της, αλλά και όλη την Ερμιονίδα!»

Για την κίνηση του Δημάρχου ο πρόεδρος του ΦΕΙΔΩΝΑ κ. Γιάννης Αποστολόπουλος δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλο για την πρωτοβουλία του να καλέσει και να συγχαρεί τη Χριστίνα. Είναι μία αναγνώριση, από την επίσημη κοινωνία της Ερμιονίδας, των προσπαθειών και των θυσιών που καταβάλλει τόσο η Χριστίνα όσο και η οικογένειά της».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ