ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Απαγχονισμένος βρέθηκε ο Αρχιμανδρίτης με καταγωγή από το Άργος - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:31:00 π.μ. | |
Μυστήριο, πολλά ερωτηματικά και μεγάλη αναστάτωση στην πόλη του Άργους αλλά και σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει η υπόθεση θανάτου του 52χρονου αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης, στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Αρχιμανδρίτης μεγάλωσε στον Συνοικισμό του  Άργους όπου ολοκλήρωσε τη σχολική του εκπαίδευση και έφυγε από την πόλη σε νεαρή ηλικία για να ακολουθήσει τον εκκλησιαστικό βίο. 

Μάλιστα ο Αρχιμανδρίτης είχε βρεθεί πολύ πρόσφατα στο Ναύπλιο όπου τέλεσε και μυστήριο.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν αυτοκτονία

Οι αρχές αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή για να διαπιστώσουν τα αίτια του θανάτου του, ενώ η σορός του αρχιμανδρίτη βρέθηκε στο διαμέρισμα που διέμενε στην πλατεία Αμερικής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε απαγχονισμένος με τη ζώνη του με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν αυτοκτονία.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του αρχιμανδρίτη


Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σημάδια από μώλωπες και αίματα, ενώ συγκλονισμένοι είναι οι άνθρωποι που τον γνώριζαν. Όπως είπαν ήταν άνθρωπος «έξω καρδιά» και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα μπορούσε να προβεί σε πράξη αυτοκτονίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς ενδέχεται να μην πρόκειται για αυτοκτονία. Οι αστυνομικοί αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, ώστε να πέσει φως στην αιτία θανάτου του ιερέα, ο οποίος λειτουργούσε σε εκκλησία του Χαλανδρίου.

Στα «χέρια» του Ανθρωποκτονιών η υπόθεση


Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ενώ η μητέρα του και ο αδελφός το που ζουν στο Άργος, ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν.

Ο αρχιμανδρίτης είχε τοποθετηθεί στο «Καρέλλειο-Μονάδα Alzheimer» τού Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ