ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Αναδίπλωση από την κυβέρνηση; - Πιθανή η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:49:00 π.μ. |
Εμβόλιο
Σε μια ηχηρή αναδίπλωση φαίνεται πως οδηγείται η κυβέρνηση της ΝΔ σχετικά με τη στάση της απέναντι στους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή.


Σε συνέντευξή του στο MEGA, ο Θάνος Πλεύρης, άφησε με ρητό τρόπο ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι υγειονομικοί σε αναστολή τονίζοντας πως οι αποφάσεις θα ληφθούν αυτόν τον μήνα.

Πιο συγκεκριμένα αναφορικά με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, ο υπουργός σημείωσε πως προς το παρόν παραμένουν σε αναστολή μέχρι τα τέλη του 2022, ωστόσο η κυβέρνηση σκοπεύει να εξετάσει τα επιδημιολογικά δεδομένα του Οκτωβρίου και να λάβει εντός του μήνα αποφάσεις.

«Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν ότι θα το εξετάσουμε τον Δεκέμβριο. Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα είναι να παρθεί η απόφαση εντός του Οκτωβρίου. Η κατεύθυνση που έχει πάρει η κυβέρνηση είναι ότι θα εξετάσει τα δεδομένα της πανδημίας.

Εάν τα δεδομένα δεν δικαιολογούν τη συνέχιση του μέτρου θα επιστρέψουν. Εάν δικαιολογούν τη συνέχιση του μέτρου θα παραμείνουν σε αναστολή. Η θέση που έχουμε αποφασίσει κυβερνητικά είναι ότι ακολουθούμε την πανδημία», δήλωσε αναλυτικά ο Θάνος Πλεύρης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ