ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Σε ζωντανή μετάδοση η μάχη του Διομήδη Άργους με τον Ολυμπιακό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 μ.μ. | | |
Χάντμπολ
Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Διομήδη (26/10, 21.00) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Handball Premier.

O αγώνας που δεσπόζει στην 5η αγωνιστική της Handball Premier είναι αυτός μεταξύ του Ολυμπιακού και του Διομήδη (26/10, 21.00 κεκλεισμένων των θυρών). Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση έχοντας από έξι πόντους, με κοινό παρανομαστή τις ήττες από την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα με πιο πρόσφατη αυτή του Σαββάτου, στην Έδεσσα, απέναντι στον Αερωπό. Αντιθέτως, ο Διομήδης γνώρισε το Σάββατο την πρώτη του ήττα, στο Άργος από την ΑΕΚ.

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Καρασαββίδη ζητούμενο είναι η ομάδα του να ελαχιστοποιήσει τα τεχνικά λάθη, που είχε κόντρα στον Αερωπό και να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, ενόψει και των ευρωπαϊκών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όπως επισήμανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού «παίζουμε με τον Διομήδη, που προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Στην επίθεση τους χρησιμοποιούν πολύ καλά το πλάτος του γηπέδου και θα πρέπει να το περιορίσουμε αυτό. Οι παίκτες μας δούλεψαν καλά αυτές τις δύο μέρες και περιμένω να φανεί στο παιχνίδι. Σίγουρα, θα μας λείψει ο κόσμος μας, αλλά με ένα καλό αποτέλεσμα, ελπίζουμε να προσελκύσουμε όσο περισσότερους μπορούμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή».

Στο στρατόπεδο του Διομήδη, κρατούν τα θετικά στοιχεία που έδειξαν παρά την ήττα στο ματς με την ΑΕΚ και δούλεψαν πάνω σε συγκεκριμένες αδυναμίες. Σύμφωνα με τον περιφερειακό, Ορφέα Τσάκαλο, «παίξαμε ένα σκληρό ματς, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ, μέσα στην έδρα μας και ανεξαρτήτως αποτελέσματος μετά από κάθε αγώνα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, δουλεύοντας πάνω στα θέματα που υστερήσαμε. Αυτό κάναμε και τώρα που έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Ολυμπιακό. Αύριο έχουμε άλλο ένα δυνατό παιχνίδι με έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο. Μένουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας σε ένα ακόμα παιχνίδι».

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, σκοράροντας περισσότερα από τριάντα γκολ σε κάθε αναμέτρηση και δείχνει αγωνιστική σταθερότητα. Την Τετάρτη (26/10, 18.00) τον περιμένει μια επικίνδυνη έξοδος στη Νάουσα, για την 5η αγωνιστική της Handball Premier.

Ο Ζαφειράκης πήρε το Σαββατο την πρώτη του νίκη στην έδρα των Βριλησσίων και ανάσανε βαθμολογικά, καθώς προέρχονταν από τρεις ήττες. Όπως είναι λογικό, θέλει να βάλει δύσκολα στον ΠΑΟΚ και να δείξει ότι η κατάταξη στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας θα είναι κάτι παροδικό.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται την Τετάρτη (26/10) στις 18:00 τα Βριλήσσια. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και οι φιλοξενούμενοι το αουτσάιντερ. Η ΑΕΚ είναι αήττητη έως τώρα στο πρωτάθλημα και έχει την καλύτερη άμυνα. Τα Βριλήσσια προέρχονται από “σκληρή ήττα” στην έδρα τους από τον Ζαφειράκη Νάουσας, έχοντας ωστόσο έως τώρα τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Στο “Σπίτι του Χάντμπολ” στη Μίκρα, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας υποδέχεται τον Αερωπό (26/10, 17.00), με την ιδιαίτεροτητα ότι οι δύο προπονητές, Μπάμπης Ανανιάδης και Γιάννης Πηλαλίδης είναι ξαδέλφια. Και για τις δύο ομάδες, όμως η νίκη θα είναι σημαντική για τη συνέχεια και γι΄αυτό αναμένεται μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Η Πυλαία, που βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς, προέρχεται από την ισοπαλία στην έδρα του Δούκα. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα έως τώρα στο πρωτάθλημα, καθώς δέχεται κατά μέσο όρο λιγότερα από 25 τέρματα. Ο Αερωπός, που έχει δύο βαθμούς, ηττήθηκε στην έδρα του το Σάββατο από τον Ολυμπιακό, δείχνοντας ωστόσο ότι σταδιακά αποκτά ομοιογένεια και βρίσκει ρυθμό.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Τετάρτη 26/10
Ζαφειράκης Νάουσας - ΠΑΟΚ
ΑΕΣΧ Πυλαίας - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic
ΑΕΚ - ΕΣΝ Βριλησσίων
Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή - Διομήδης Άργους

Σάββατο 29/10
ΧΑΝΘ - Δράμα Bianco Monte
Ιωνικός Affidea - ΑΣΕ Δούκα

ΒαθμολογίαΠΑΟΚ 8
ΑΕΚ 8
Διομήδης Άργους 6
Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή 6
ΓΣ Δράμας '86 5
ΕΣΝ Βριλησσίων 4
ΑΕΣΧ Πυλαίας 3
ΕΓΣΝ Ζαφειράκης 2
Αερωπός Έδεσσας 2
ΑΣΕ Δούκα 2
Χ.Α.Ν.Θ. 2
Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας 0
Επόμενη αγωνιστική (05/11)ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Δράμα Bianco Monte - Ζαφειράκης Νάουσας
Ιωνικός Affidea - ΧΑΝΘ
ΕΣΝ Βριλησσίων - Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
Διομήδης Άργους - ΑΕΣΧ Πυλαίας
ΑΣΕ Δούκα - Αερωπός Έδεσσας ManDynamic

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ