ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Τον Άκη Μίχο απέκτησε η Ένωση Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 π.μ. | |
Ποδοσφαιριστής
Παίκτης της Ερμιονίδας είναι με επισημότητα ο Άκης Μίχος.
Αναλυτικά:

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άκη Μίχο, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και στο κέντρο της άμυνας.

Ο Άκης Μίχος από την περίοδο 2018-19 παίζει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο φορούσε τη φανέλα του Πανιωνίου.

Ο Άκης Μίχος γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 2000 στη Λειβαδιά. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα σε μικρή ηλικία σε ακαδημίες του τόπου καταγωγής του. Την περίοδο 2017-18 έκανε το «άλμα» και φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Υπάτου, ομάδα με την οποία πανηγύρισε την άνοδο από την α’ κατηγορία Βοιωτίας στη Γ’ Εθνική. Συνέχισε την καριέρα του στον ΑΟ Υπάτου για ακόμα ενάμιση χρόνο και τον Ιανουάριο του 2020 μετακόμισε στον ΑΟ Νέας Αρτάκης, συνεχίζοντας να παίζει στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Τη σεζόν 2020-21 πήρε μεταγραφή στον Φωκικό (Γ’ Εθνική), ομάδα στην οποία έμεινε μέχρι τον Μάρτιο του 2021, όταν μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη για λογαριασμό του Πανιωνίου (Γ’ Εθνική), στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι και το φετινό καλοκαίρι.

Ο 22χρονος παίκτης, είπε στο «ermionidafc.gr»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που φοράω τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας. Εύχομαι πρωτίστως υγεία σε όλους για τη σεζόν που έχουμε μπροστά μας και στη συνέχεια προέχει για εμάς, μέσω της σκληρής δουλειάς στον αγωνιστικό χώρο, να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε ως ομάδα. Μέσω της συνολικής μας προσπάθειας, θα μπορέσω και εγώ να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος παίκτης, υλοποιώντας τους ατομικούς στόχους που έχω. Προέχει, όμως, η ομάδα να έχει καλό πρόσωπο και να είναι ανταγωνιστική…

Το οικογενειακό κλίμα του συλλόγου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό "όπλο" μας και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προετοιμασία μας, ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει, με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα είναι ανταγωνιστικό και με δυνατές ομάδες. Εμείς ως παίκτες θα κοιτάξουμε, σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ, να είμαστε έτοιμοι και μέσω της καθημερινής μας βελτίωσης να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε οποιαδήποτε πρόκληση μας παρουσιαστεί…».

Άκη Μίχο καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ