ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Τάσος Λάμπρου: Αθώωση των μελών του Δ.Σ της ΔΕΥΑ Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 μ.μ. | |
Τάσος Λάμπρου
Σήμερα ήταν μια καλή ημέρα για ιστορία αυτοδιοίκησης στην Ερμιονίδα.Το Διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΕΡ της περιόδου 2011-2014 αθωώθηκε από Δικαστήριο του Ναυπλίου για το θέμα που είχε προκύψει για για τους καθυστερημένους λογαριασμούς της Δ.Ε Ερμιόνης.

Η απόφαση αυτή ήταν αποτέλεσμα μίας πολύ καλής συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην δική , των ενεργειών που έγιναν σε επίπεδο θεσμικών οργάνων αλλά και της βούλησης όλων μας να υπερβούμε τίς άγονες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος που πολλές φορές δίχασαν αδικαιολόγητα την Τοπική κοινωνία .

Επίσης καταθέτω στο δημόσιο διάλογο πάγιες θέσεις που διαχρονικά τις πρεσβεύω και τις υπηρετώ:
-Η διοίκηση του Δήμου απαιτείται να έχει συνέχεια ,οι αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου δεν είναι ευκαιρία για ξεκαθάρισμα λογαριασμών αλλά για μια μεγάλη ευκαιρία για διόρθωση τυχόν λαθών και αναγκαίων νέων τομών και μεταρρυθμίσεων.

- Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στην ποινικοποίηση της λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, άλλο η κατάθεση διαφορετικών απόψεων,ο αυστηρός συστηματικός έλεγχος, γόνιμη αντιπαράθεση και άλλο η προσφυγή συχνά και στα ένδικα μέσα για τις παθογένειες των Ο.Τ.Α.

- Τέλος εγώ υποστήριζα και θα υποστηρίζω τον θεσμικό διάλογο,την διαβούλευση ,την ουσιαστική αναβάθμιση συλλογικών οργάνων των Ο.Τ.Α. ιδιαίτερα του Δημοτικού συμβουλίου, και με έμφαση στην διαλεκτική επίλυση των προβλημάτων,των διαφόρων με αναζήτηση ρεαλιστικών και ορθολογικών λύσεων.

Πάντα συνεπής στις ιδέες και στις Αρχές του δημοκρατικού προγραμματισμού.

Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ