ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας: "Εταιρεία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ζητά για πελάτες, εργάτες για συσκευαστήρια"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:32:00 π.μ. |
Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας
Αποτελεί μεγάλη πρόκληση η δράση των σύγχρονων δουλέμπορων, η απελευθέρωση και ενδυνάμωση της δράσης των ιδιωτικών δουλεμπορικών γραφείων ευρέσεως εργασίας, που έχουν τη σφραγίδα με τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση το 2016, της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού, των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κεντρώων.


Την στιγμή που η καθημερινότητα για τους εργαζόμενους γίνεται ανυπόφορη, η φτώχεια και η ανέχεια τσακίζει τις εργατικές οικογένειες, η προστασία των ανέργων, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, έχει πιάσει πάτο, αναγκάζει χιλιάδες άνεργους να πέσουν στα νύχια των «νόμιμων» δουλεμπορικών γραφείων για ένα ξεροκόμματο!

Καλούμε τους εργαζόμενους, συλλογικά και αποφασιστικά μέσα από το Συνδικάτο μας, να απαιτήσουμε, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε με τη δύναμη του οργανωμένου αγώνα να σταματήσει αυτή η αθλιότητα, να καταργηθούν τα πάσης φύσεως δουλεμπορικά γραφεία.

Τώρα χωρίς κανένα δισταγμό, καμία ταλάντευση, με την ενεργή συμμετοχή και δράση, με την ακόμα μεγαλύτερη μαζικοποίηση του Συνδικάτου μας, με την καθολική συμμετοχή στην πανελλαδική πανεργατική απεργία της 9ης Νοέμβρη, να δώσουμε τη δική μας απάντηση στους μεγαλοεργοδότες και στις κυβερνήσεις που τσακίζουν τις ζωές μας, απαιτώντας την ικανοποίηση όλων των δίκαιων αιτημάτων μας

Απαιτούμε:

· Μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα για όλους. Μείωση του εργάσιμου χρόνου. 7ωρο – πενθήμερο – 35ωρο. Να σταματήσει κάθε δραστηριότητα των δουλεμπορικών γραφείων.

· Υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις και σύγχρονους εργασιακούς όρους

· Πραγματική προστασία των άνεργων, αύξηση του επιδόματος ανεργίας στα 660€. Κανένας άνεργος χωρίς ασφαλιστική κάλυψη.

· Ουσιαστικά μέτρα προστασίας του εργατικού – λαϊκού εισοδήματος. Δραστική μείωση των τιμών στην Ενέργεια, τα καύσιμα, κατάργηση του ΦΠΑ στα βασικά είδη ευρείας λαϊκής κατανάλωσης, κατάργηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ