ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Ένα από τα μεγαλύτερα τριαθλητικά event’s τη χώρας ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο με μεγάλη επιτυχία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 μ.μ. | | |
Μπούρτζι
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Nafplio Action 2022 που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με την εταιρεία whynot το διήμερο στις 1 και 2 Οκτωβρίου 2022.
Οι δράσεις της αθλητικής εκδήλωσης Nafplio Action 2022 ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί στο πανέμορφο και γραφικό Τολό με τους κολυμβητικούς αγώνες ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας έγιναν και οι δρομικοί αγώνες στο παραλιακό τμήμα του. 
Την Κυριακή δόθηκαν οι εκκινήσεις των τριαθλητικών αγώνων στην παραλία του Ναυπλίου. Οι αθλητές κολύμπησαν με θέα το Μπούρτζι, ποδηλάτησαν δίπλα στην θάλασσα και έτρεξαν μέσα στα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου.
Με συμμετοχές ρεκόρ για αγώνες Τριάθλου στην Ελλάδα οι αθλητές και οι αθλήτριες χάρισαν μοναδικές αθλητικές στιγμές στους εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες και απόλαυσαν δυνατές συγκινήσεις, υπέροχο θέαμα και υψηλές ταχύτητες.
Ο Δήμος Ναυπλιέων και η εταιρεία Why-not, με την συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΠ και του ΕΟΤ διοργάνωναν από κάθε άποψη ένα άρτιο αθλητικό γεγονός, αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις στους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο.
Οφείλουμε ως Δημοτική Αρχή να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας και στους επαγγελματικούς φορείς σε Τολό και Ναύπλιο που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Τροχαία Ναυπλίου, στα μέλη του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στο ΕΚΑΒ που βοήθησαν στην ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσει να προωθεί αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας που κατατάσσουν το Ναύπλιο σε κορυφαίο τουριστικό και αθλητικό προορισμό. Οι δημότες μας, αλλά και οι επισκέπτες του Δήμου μας έχουν αγκαλιάσει τους αγώνες Τριάθλου και μας ωθούν να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο σε νέες προκλήσεις κάνοντας το Δήμο Ναυπλιέων πρωταγωνιστή, με τη διεξαγωγή ακόμα μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων που προωθούν το αθλητικό ιδεώδες, την ευγενή άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι αλλά και τον τεράστιο φυσικό πλούτο και τις ομορφιές του τόπου μας.

Δήμος Ναυπλιέων  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ