ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Σε Τρίπολη και Κόρινθο διαδηλώνουν συνταξιουχικές οργανώσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:36:00 μ.μ. | | |
Πορεία
Στα πλαίσια των δράσεων των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ - ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ –– ΠΕΣ ΝΑΤ– ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ, διοργανώνονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δύο κινητοποιήσεις, ως εξής:
1. Στην Τρίπολη τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:30, στην Πλατεία Πετρινού μπροστά στο "ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ". Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.) θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της Ηλίας Ηλιόπουλος και ο Πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Αρκαδίας Νίκος Μπαλάσης.

2. Στην Κόρινθο την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:30, στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, Κολοκοτρώνη 54, Κόρινθος. Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.) θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους - Μυκηνών και αναπληρωτής ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.), Νίκος Καρδαράκος. Τα μέλη του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους - Μυκηνών που επιθυμούν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στην Κόρινθο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Καρδαράκο τηλ. 6977514544 μέχρι την Τρίτη 18/10 το απόγευμα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΔΗΜΟΥ – ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος 
Νικόλαος Καρδαράκος

Ο Γεν. Γραμματέας
 Δημήτριος Μπάρλας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ