ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Μεγάλη απώλεια για το δικαστικό σώμα ο θάνατος του Αργείου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Δωρή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 μ.μ. | | |
Μεγάλη απώλεια για το δικαστικό σώμα: απεβίωσε στα 88 του χρόνια ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Δωρής (έτος γέννησης 1934), ύστερα από εγκεφαλικό που υπέστη.

Ο εισαγγελέας ήταν από τις μεγάλες προσωπικότητες του χώρου έχοντας χειριστεί πολλές και δύσκολες υποθέσεις (όπως για παράδειγμα η εταιρεία δολοφόνων).

Επί δικτατορίας ήταν αντιεισαγγελέας (ως βασιλικός επίτροπος, ενώ εισαγγελέας εκείνη την εποχή ήταν ο Λιαπής). Κατά την μεταπολίτευση, με τους ελέγχους που έγιναν, δεν βρέθηκε το παραμικρό στοιχείο εναντίον του, με αποτέλεσμα να συνεχίσει το έργο του στη Δικαιοσύνη, αναλαμβάνοντας -όπως είπαμε- πολύ μεγάλες υποθέσεις,.

Ήταν κάτοικος Χολαργού, ενώ η  κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αργολίδα,  στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους.

Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου:

Αποχαιρετισμός στον αείμνηστο Δημήτριο Δωρή, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ε.τ.

27 Οκτωβρίου 2022

"Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εκφράζει τη βαθιά της οδύνη για την απώλεια του Δημητρίου Δωρή, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ε.τ., που καταξιώθηκε ως εισαγγελέας και άνθρωπος με τις ηθικές του αρχές και αξίες, την ευθύτητα, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, τη νομική του κατάρτιση και σύνεση.

Αιωνία του η μνήμη."

Η ανακοίνωση της Οικογενείας

"Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και παππού ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΕΥΣΤ. ΔΩΡΗ Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου ε.τ. θανόντα, κηδεύουμε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 2 μ.μ. από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου Άργους.

Η σύζυγος: Χρυσούλα.

Τα παιδιά: Ισμήνη και Αλέξανδρος.

Τα εγγόνια: Ηλίας, Χρυσούλα.

Οι λοιποί συγγενείς."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ