ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Στο Ολυμπιακό Μουσείο και στη Βραδιά του Ερευνητή μαθητές από το Νέο Σχολείο της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. | |
Μαθητές από το Νέο Σχολείο της Αργολίδας
Την Παρασκευή οι μαθητές και καθηγητές Γυμνασίου και Λυκείου του Νέου Σχολείου Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας  βρεθήκαμε στο Ολυμπιακό Μουσείο στο Μαρούσι και γίναμε μέρος ενός μοναδικού ταξιδιού στον χρόνο και την πορεία των Ολυμπιακών Αγώνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα με επίκεντρο την Ελλάδα. 
Tο συγκεκριμένο μουσείο εκτός από το να προβάλει τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού, τους μεγάλους σταθμούς του Ολυμπιακού Ιδεώδους, τον ρόλο της Ελλάδας, αλλά και των Ελλήνων αθλητών, την ίδια στιγμή αναδεικνύει και τον προσωπικό, διαρκή «αγώνα» του καθενός από εμάς σε πολλές από τις πτυχές της ζωής μας.
Στη συνέχεια επιστρεφθήκαμε το Adventure Park και συμμετείχαμε σε δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φύση συνδυάζοντας την έντονη ψυχαγωγία. Δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές μας για επιστροφή στη φύση δίνοντας παράλληλα έμφαση στην περιβαντολογική μας εκπαίδευση και δράση.
Η μέρα έκλεισε με τη συμμετοχή των μαθητών του Λυκείου στη Βραδιά του Ερευνητή, τη μεγαλύτερη πανευρωπαϊκή γιορτή επιστήμης και έρευνας, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με στόχο την εξοικείωση του κοινού με τον υπέροχο κόσμο της έρευνας.


ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ