ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Η Δημοτική αρχή του Δ.Κωστούρου αλλάζει και ομορφαίνει την είσοδο του Ναυπλίου από την παραλιακή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:23:00 π.μ. | | |
Ανάπλαση
Ο Δήμος Ναυπλιέων υλοποιώντας το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2022 προχωρά στη δημοπράτηση ενός ακόμη σημαντικού έργου για την πόλη του Ναυπλίου με την ανάπλαση των Κοινόχρηστων Χώρων στα τρίγωνα παρκάκια δίπλα στη ΔΕΗ στην οδό της Νέας Κίου.
Στα πλαίσια των μεγάλων αστικών αναπλάσεων που έχουν ήδη ανακοινωθεί μέσω του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να αναβαθμίζει αισθητικά και λειτουργικά την πόλη του Ναυπλίου, βελτιώνοντας άμεσα την ποιότητα ζωής των κατοίκων του και των επισκεπτών του.
Η συγκεκριμένη ανάπλαση θα αλλάξει ριζικά την είσοδο της πόλης μας βασιζόμενη στο τρίπτυχο, ασφάλεια μετακινήσεων, περισσότερο πράσινο και σύγχρονες αστικές υποδομές. Με σχέδιο και προγραμματισμό δίνουμε ζωή και νέα δυναμική σε κάθε γωνιά του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με αφορμή την δημοπράτηση της ανάπλασης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δημοπράτηση για τα δύο τρίγωνα παρκάκια δίπλα στη ΔΕΗ στην οδό Νέας Κίου. Επόμενο βήμα η υπογραφή σύμβασης. Η είσοδος από την παραλιακή αλλάζει».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ