ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Επίσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Θ. Βασιλόπουλος
Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου και ενημέρωση απο τον Διοικητή του νοσοκομείου κ.Θοδωρή Βασιλόπουλο για την κατάσταση που επικρατεί στις δομές του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου.
 
Το κλιμάκιο αποτελείτο από τον Βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά, την Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Αγγελική Κοντοθανάση, τον αναπληρωτή Γραμματέα Παναγιώτη Στάπα και το μέλος της Κεντρικής Επιτρόπης Παναγιώτη Ψυχογυιό.

Έγινε εκτενής ενημέρωση από την πλευρά του κυρίου Βασιλόπουλου για τα υφιστάμενα προβλήματα λειτουργίας, για τις ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, την αναγκαιότητα στήριξης καθώς και για την μεγάλη προσπάθεια, που καταβάλλουν η Διοίκηση του νοσοκομείου μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για να μπορέσει να κρατηθεί όρθιο το νοσοκομείο.

Για εμάς η υγεία είναι δημόσιο αγαθό.
 
Το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια οτι στηρίζει την δημόσια υγεία και στο πλαίσιο αυτό θα αγωνιστούμε για την απαιτούμενη στήριξη των δομών υγείας της Αργολίδας, απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές υποχρηματοδότησης και υπονόμευσης του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ