ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Ηλίας Σταθόπουλος: Ένας χρόνος χωρίς τη Φώφη Γεννηματά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:07:00 μ.μ. | | | |
Ηλίας Σταθόπουλος
1 χρόνος πέρασε από τον θάνατο της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. 1 χρόνος χωρίς την αρχηγό που μας κράτησε ζωντανούς στα πέτρινα χρόνια, στα χρόνια που μας ρωτούσαν "θα μπείτε στη Βουλή;", που στις δυσκολίες δεν έκανε ποτέ πίσω. 

Η Φώφη Γεννηματά προσέδωσε το ανθρώπινο και υγιές χαρακτηριστικό στην πολιτική. Χάρις στην Φώφη Γεννηματά το ΠΑΣΟΚ ξεφεύγει από τις εγκυλώσεις του παρελθόντος. Ενωμένοι, δυνατοί χάρις στις προσπάθειες της επιστρέφουμε ανταποκρινόμενοι στις σημερινές δυσκολίες.

Ως πρόεδρος δέχθηκε πολλές προσβολές όταν έκανε την τεκμηριωμένη της κριτική απέναντι στα κακώς κείμενα ιδίως στην σημερινή κυβέρνηση της Δεξιάς και μάλιστα σε τέτοιες περιστάσεις σχολιαζόταν απαξιωτικά και αμφισβητούνταν η προοδευτική της ταυτότητα. Έγινε δέκτης σεξιστικού σχολιασμού ακόμα και από τον ίδιο τον σημερινό Πρωθυπουργό κάνοντας της "mansplaining" διαρκούσης της Κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Ποτέ όμως δεν δίστασε. Ποτέ δεν έκανε πίσω.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ πριν από περίπου 2 χρόνια σε μια απρόσμενη συνάντησή μας χωρίς να γνωριζόμαστε όταν συζητούσα με συντρόφους και είπα "Το ΠΑΣΟΚ είναι για τα δύσκολα και θα τα καταφέρουμε." Εκείνη το άκουσε, γύρισε προς τη μεριά μου με το βλέμμα της και μου χαμογέλασε με το πλατύ της χαμόγελο.

Σήμερα έχοντας λάβει τη σκυτάλη και το ιστορικό βάρος ο πρόεδρος μας Νίκος Ανδρουλάκης επαναφέρει την κοινωνία και την νέα γενιά στο προσκήνιο. Χρέος μας είναι πλέον να αγωνιστούμε ώστε το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής να πρωταγωνιστήσει ξανά και να δώσει προοδευτικές λύσεις στα σύγχρονα αδιέξοδα της κοινωνίας.

Πρόεδρε μας, Φώφη Γεννηματά, σου χρωστάμε πολλά. Σε θυμόμαστε με περίσσια αγάπη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Ηλίας Σταθόπουλος
Πολιτικος Επιστήμονας - Υπεύθυνος Οργανωτικού Σχεδιασμού Τ.Ο Ναυπλίου ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ